Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
“Nem engedtek felszállni a repülőre a külsőm miatt”. Panaszt tettem, de az igazi csavar még csak ezután jött
Mindenegyben Blog - 2022. július 04. (hétfő), 21:18

“Nem engedtek felszállni a repülőre a külsőm miatt”. Panaszt tettem, de az igazi csavar még csak ezután jött (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 júl 04

“Nem engedtek felszállni a repülőre a külsőm miatt”. Panaszt tettem, de az igazi csavar még csak ezután jött

Bár nincs kötelező viselet a repülőkön, azért bizonyos szabályok vannak, amelyeket érdemes betartani. Mivel azonban ezek eléggé gumiszerűen vannak meghatározva, nem mindig egyszerű azokat figyelembe venni. Ez a lány is emiatt került kellemetlen helyzetbe.

Emily O’ Connor, ez a helyes, egyébként meglehetősen visszafogott lány azért jár pórul, mert eszébe sem jutott, hogy gondja lehet abból, hogy egy éppen divatban lévő, és sokak által viselt ún. crop topban utazik.

Hirdetés
[ ]

A lány képen is látható felsőben utazott, amely sokak szerint nem különösebben tekinthető kihívónak, azonban az kétségtelen, hogy szabadon hagyja a lány hasát. A lány már a felszállásra várt, amikor több főből álló utaskísérő csapat indult meg az ülése felé.

Ultimátumot adtak neki, hogy takarja el a hasát, mert máskülönben leszállítják őt a repülőről. Az öltözékét pedig a többi utasra nézve sértőnek nevezték. A közösségi oldalán később közzétett beszámolója szerint a brigád egyik tagja már ekkor a csomagja felé nyúlkált, hogy majd lekísérik őt a repülőről, amelyre jegyet váltott.

Rendkívül különös volt ez a bánásmód, figyelembe véve, hogy a lány végig ugyanebben a ruhában volt, és a jegykezelés során nem tájékoztatták arról, hogy ebben a ruhában nem utazhat a repülőn.

Ezután székéből felállva utastársait kérdezte, hogy valóban sértőnek találják-e az öltözékét. Nem érkezett válasz. Szerencsére valakitől kapott egy dzsekit, amivel elakarhatta hasát, így végül a gépen maradhatott.

Ugyanakkor még a hangosbemondóban is megjegyzéseket tettek rá, és későbbiekben is megalázó megjegyzéseket szúrtak oda neki a ruhájával kapcsolatban. A lány végül már a sírás határáig jutott, bár jólesett neki, hogy több utas is a védelmére kelt.

Hirdetés

A lány később panaszt tett, és a Thomas Cook légitársaság a későbbiekben közleményt adott ki, melyben elismerték, hogy a személyzet rosszul kezelte a problémát, azonban hangsúlyozták, hogy a társaságnak vannak szabályai az öltözködéssel kapcsolatban, amelyek mindenkire nézve kötelezőek.

A dologban az az érdekesség, hogy ezt követően többen bojkottálták a légitársaságot, és bejelentették, hogy nem utaznak vele többet. Mások pedig azt tervezik, hogy ugyanilyen felsőben fognak utazni, hogy tüntessenek a lányt ért inzultus miatt. Kiderül, mi lesz belőle!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés