x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nem is gondolnád de ez volt az utolsó kívánsága Berki Krisztiánnak!
Mindenegyben Blog - 2022. június 01. (szerda), 08:45

Nem is gondolnád de ez volt az utolsó kívánsága Berki Krisztiánnak! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 01
Hirdetés
[ ]

Megszólalt Mattesz Csilla az utolsó telefonhívásról – ő közvetített Mazsi és Berki Krisztián között

Először Natit vitte el Krisztián a víziterapeuta egyik nyári táborába, ahol a szülőknek nem kellett jelen lenniük, az apuk mégis ott maradt segédkezni, mert magával ragadta a gyerekek társasága. Mattesz Csillát meglepte, hogy ismert ember létére ennyire jól érezte magát.

– A médiából már hallottam róla, de nem az alapján ítéltem meg – kezdi Csilla a . – Elsősorban apukaként ismertem meg. Az első pozitív élményem vele kapcsolatban, hogy beállt a táborba segédkezni a tanárok közé. Focizott, játszott a gyerekekkel, még az ebédet is kihordta nekik. Később az úszóversenyekre is elhozta Natit, megalapozta a hangulatot, a gyerekek imádták – folytatja az úszóoktató, aki azt is elárulta, hogy amikor Krisztián kislánya, Nati érmet szerzett, édesapja majdnem elsírta magát a meghatottságtól.

Csilla azt is bevallotta, rövid időn belül másodszor veszített el egy olyan embert maga mellől, aki nagyon közel állt a szívéhez. És ahogy nagy szerelmétől, Gesztesi Károlytól sem tudott elbúcsúzni, Kisztiántól sem.

Hirdetés

 Szerdán találkoztam utoljára Krisztiánnal, akkor jött el hozzám babaúszásra a kis Emmával. Akkor ölelt meg utoljára. Én a Gesztesi Karcsit öleltem, ő pedig az anyját látta bennem ilyenkor. A sors fintora, hogy amikor Karcsi utoljára hívott, nem vettem fel a telefont. Szerdán este hívott Krisztián, de akkor már aludtam. Amikor pénteken Mazsi húga elmondta, hogy megállt Krisztián szíve, sokkot kaptam, majd zokogva dobtam egy hátast a vízbe. Nagy szeretethiánya volt, pótanyjaként tekintett rám, azt az űrt töltöttem be neki, amit gyerekként nem kapott meg – magyarázza Csilla, aki tisztában volt Krisztián magánéleti problémáival is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés