Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nem is gondolnád de ez volt az utolsó kívánsága Berki Krisztiánnak!
Mindenegyben Blog - 2022. június 01. (szerda), 08:45

Nem is gondolnád de ez volt az utolsó kívánsága Berki Krisztiánnak! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jún 01
Hirdetés
[ ]

Megszólalt Mattesz Csilla az utolsó telefonhívásról – ő közvetített Mazsi és Berki Krisztián között

Először Natit vitte el Krisztián a víziterapeuta egyik nyári táborába, ahol a szülőknek nem kellett jelen lenniük, az apuk mégis ott maradt segédkezni, mert magával ragadta a gyerekek társasága. Mattesz Csillát meglepte, hogy ismert ember létére ennyire jól érezte magát.

– A médiából már hallottam róla, de nem az alapján ítéltem meg – kezdi Csilla a . – Elsősorban apukaként ismertem meg. Az első pozitív élményem vele kapcsolatban, hogy beállt a táborba segédkezni a tanárok közé. Focizott, játszott a gyerekekkel, még az ebédet is kihordta nekik. Később az úszóversenyekre is elhozta Natit, megalapozta a hangulatot, a gyerekek imádták – folytatja az úszóoktató, aki azt is elárulta, hogy amikor Krisztián kislánya, Nati érmet szerzett, édesapja majdnem elsírta magát a meghatottságtól.

Csilla azt is bevallotta, rövid időn belül másodszor veszített el egy olyan embert maga mellől, aki nagyon közel állt a szívéhez. És ahogy nagy szerelmétől, Gesztesi Károlytól sem tudott elbúcsúzni, Kisztiántól sem.

Hirdetés

 Szerdán találkoztam utoljára Krisztiánnal, akkor jött el hozzám babaúszásra a kis Emmával. Akkor ölelt meg utoljára. Én a Gesztesi Karcsit öleltem, ő pedig az anyját látta bennem ilyenkor. A sors fintora, hogy amikor Karcsi utoljára hívott, nem vettem fel a telefont. Szerdán este hívott Krisztián, de akkor már aludtam. Amikor pénteken Mazsi húga elmondta, hogy megállt Krisztián szíve, sokkot kaptam, majd zokogva dobtam egy hátast a vízbe. Nagy szeretethiánya volt, pótanyjaként tekintett rám, azt az űrt töltöttem be neki, amit gyerekként nem kapott meg – magyarázza Csilla, aki tisztában volt Krisztián magánéleti problémáival is.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés