Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nem kórház!Halálgyár! Éhen és szomjan halhatott egy 88 éves nagypapa egy magyar kórhazban
Mindenegyben Blog - 2022. augusztus 08. (hétfő), 09:38

Nem kórház!Halálgyár! Éhen és szomjan halhatott egy 88 éves nagypapa egy magyar kórhazban (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 aug 08

Járt a nővérek nyakára, hogy figyeljenek a nagyapám folyadékfogyasztására, mert ő úgy látja, hogy mindjárt kiszárad. Biztosították, hogy óránként körbe járnak, törölgetik a száját, itatják (bár a 2 napos ásványvíz érintetlen volt...), és ebédre nagyon szépen eszik...ezt már sosem tudjuk meg. Nagyapám, aki a fájdalmat mindig szó nélkül tűrte, most üvöltött, ha bárki épp csak hozzáért. Legalább 20 kilótól megszabadult. Az, aki még májusban is rendbe tette a kertjét, most rongybabaként feküdt, elviselhetetlen fájdalmak közepette.  Július közepén, vasárnap hajnalban "csendesen elhunyt". Hörghurut gyulladásban, hivatalosan. Nem hivatalosan: az egészségügy a kritikus szint alatt van, a személyzet fásult, elfáradt, nagyon kevesen vannak. Értem, hogy miért kötözték le (és meg kell mondjam, nem jókedvükből), de dühös vagyok, amiért idáig eljutottunk. Mert ebben az országban minden fontosabb, mint az egészségügy és az oktatás. És igen, ebből egy politikai poszt lett így a végére. 12 évük volt.  12, hogy csináljanak valami hasznosat a visszamutogatáson kívül.  És csak egyre rosszabb lett. A kapott forrásokat elherdálták, ellopták. Millió és egy példa van erre. Volt persze kórházfelújítás, csak közben az egészségügyi dolgozókat nem becsülték meg. Volt nagyapa kórházban 16 éve is, többször, hetekre, de közel sem volt ilyen személyzethiány és fásultság.  Talán ezzel kellett volna foglalkozni, nem pedig szabadságharcolni az egész világgal. A kapott forrásokat ésszel felhasználni és nem elherdálni (vagy ellopni). Meghalt egy ember. A jövő évi jelentésekben csak egy statisztikai adat. Még az átlagéletkort is pozitívan befolyásolja.

Ha valaki látja a fejfát, csettint egyet, "ez igen! Milyen szép kor!" 88 évesen meg szabad halni. De nem így. Mert nagyapám gyakorlatilag szomjan-éhen halt. Minden méltóságától megfosztva. Mert nincs elég ember. Ezt érték el 12 év alatt. Nem Gyurcsány, nem Soros, hanem akik 12 éve kormányon vannak. A nagyapám meghalt, az egészségügy és a szociális szféra  haldoklik, de számukra még van remény. Csak fel kellene nyílnia a szemeknek. 

Hirdetés
[ ] Hirdetés

Kérlek, ne próbáld megmagyarázni, hogy nem is így van, mert sajnos ez volt a tapasztalat. 

A "vannak helyek, ahol még rosszabb" sem érdekel, mert nem azt kellene példaként említeni, hanem törekedni a minél jobb és emberségesebb ellátásra 🤷‍ ♀️” 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés