Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nem válnak el! Csobot Adél és Istenes Bence megmentette a szerelmét! Ám amit most bejelentettek, az még ennél is meglepőbb! Mindenki ledöbbent rajta:
Mindenegyben Blog - 2022. november 28. (hétfő), 18:52

Nem válnak el! Csobot Adél és Istenes Bence megmentette a szerelmét! Ám amit most bejelentettek, az még ennél is meglepőbb! Mindenki ledöbbent rajta:

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 28

Idén év elején sokkolta a rajongókat, hogy Csobot Adél párja és két közös kisfiuk édesapja, Istenes Bence kivonta magát a forgalomból – magányos zarándoklatra indult a spanyolországi El Caminóra. Akkor indultak meg a találgatások, mit szól mindehhez Adél. Ő akkor elzárkózott, nem akart erről beszélni. Ami okot adott a további találgatásokra. lehet, hogy újfent válságban van a kapcsolatuk. Hiszen szerelmük tíz évvel ezelőtt úgy kezdődött, hogy az első év után szakítottak, majd egy év után újra egymásra találtak. Akkor megfogadták, hogy kizárják a médiát a magánéletükből - 

Tavaly Friderikusz Sándornak meséltek őszintén arról, hogy sokszor éreztek úgy, hogy vége van, külön folytatják. Ami a testi vagy lelki elhajlásokat illeti, a fiatal édesanya nem volt egészen biztos abban, hogy sosem fog előfordulni, hogy másnál keresik a boldogságot:

„Lesznek testi és lelki kilengések, de remélem, leszünk annyira észnél, hogy mikor odajutunk, azt mondjuk. menjünk tovább együtt!" – vallotta be teljes őszinteséggel akkor Adél, aki most is féltve óvja a magánéletét, bár legutóbb a Dancing with the Stars-os kisfilmjében vallott a sok hosszú kapcsolatot érintő rideg valóságról:

Egy hosszú távú kapcsolatban a rózsaszín köd egy idő után eltűnik és felszínre kerülnek olyan dolgok, amik nem biztos, hogy a legeslegjobbak.

De ha igazi kötődés a cél, szoros a kapcsolódás, akkor tulajdonképpen ezekből a mélységekből nagyon szépen fel lehet menni újra a magasba.

Év elején Bence új konklúziókkal tért haza a zarándokútjáról, később meg is osztotta a gondolatai: „Visszataláltam önmagamhoz, tudom már az utamat. (...) Mindent leírtam, hogy hogyan szeretném, hogy kinézzen egy napon, egy hetem, akár egy éven, az egész életem. (...) Meghoztam a döntésemet, de visszajön az ember a civilizációba, és nagyon nehéz, főleg az elején ezekbe beleállni, de nagyon sok mindent tudok tartani – mondta saját videóműsorában Bence, aki azóta is elejt egy-egy mondatot.

Nemrég Adélnak is lehetőséget adott arra, hogy műsort vezessen, ez annak a jele, hogy egyenrangú félnek tekinti a párját. Arra vonatkozóan is elszólta magát, hogy ideje elutazniuk kettesben. Amikor az egyik vendég épp olaszországi kiruccanásáról mesélt, felcsillant a szeme, megfogta Adél kezét és megeskette, hogy itt és most ígérjék meg egymásnak, hogy elutaznak valahová kettesben. Erre már csak a Dancing vége után azaz most lesz lehetőségük.

Hirdetés
[ ]

Szombaton véget ért a Dancing with the Stars, a győztes pedig nem más lett mint Csobot Adél és Hegyes Berci. Csobot Adél kedvese, Istenes Bence megható szavakkal gratulált gyermekei édesanyjának.

A táncosok egymás nyakába borulva zokogtak, és alig akarták elhinni, hogy az övék lett a legjobb táncosnak járó díj.

"Nem találok szavakat, én még soha nem nyertem semmit"- mondta könnyes szemmel Adél, akinek győzelmét szerelme, Istenes Bence sem hagyta szó nélkül.

"Most már nem csak én tudom, hogy milyen csodás ember vagy és mekkora tehetség, hanem az egész ország! Megérdemelted a győzelmet és azt is, ami ezután vár rád. Mondjuk azért örülök, hogy 4 hónap után végre hazajössz, meg fogsz lepődni mekkorát nőttek a fiúk"- írta posztjában a kétgyermekes édesapa.

nézők szavazatai alapján Pap Dorci és Baranya Dávid lettek a harmadikok a TV2 táncos műsorában.

Csobot Adél és Hegyes Berci nyerték a Dancing with the Stars harmadik évadát

Hirdetés

“Ez volt életem legfantasztikusabb kalandja” – mondta Csobot Adél, miután megnyerte a Dancing with the Starst.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés