Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nem várt örömöket, boldogságot tartogat a karácsony előtti hétvége! Ez az 5 csillagjegy igazán különleges két napra számíthat
Mindenegyben Blog - 2019. december 19. (csütörtök), 20:34

Nem várt örömöket, boldogságot tartogat a karácsony előtti hétvége! Ez az 5 csillagjegy igazán különleges két napra számíthat (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 dec 19

Különleges hétvége elé nézel. Számodra a karácsony szent és sérthetetlen, amellett nagyon romantikus ünnep is. Meg sem tudod magyarázni miért, de úgy érzed, hogy legszívesebben meghódítanád az egész világot. Kimozdulsz otthonról a hétvégén és szerzel magadnak egy randi partnert vagy akár többet is. Senki nem állíthat meg téged és nem is tudnak neked ellenállni. Élvezd ki a karácsony előtti két napot.

Oroszlán

Hirdetés
[ ]

Számodra a karácsony előtti utolsó hétvége számvetéssel fog telni. Átgondolod, hogy hogyan állsz anyagilag, mit engedhetsz még meg magadnak és mikor és hol kell szorosabbra húzni a nadrágszíjat. Hiába az ünnepek, talán érdemesebb volna a luxus dolgokat most mellékvágányra tenni és az igazán fontosakkal foglalkozni, annak érdekében, hogy egy nagyobb célt majd elérhess. Dönts bölcsen, légy előrelátó és értékeld a család szeretetét. Az anyagi dolgok karácsonykor elvileg nem számítanak. Ebben a szellemben töltsd az ünnepeket.

Ez a hétvége számodra igazán meghitt hangulatban, örömökkel és romantikával fűszerezve fog telni. Egy kis készülődés, egy kis pihenés a kedveseddel. Mondhatni minden tökéletes lesz és már az ünnepeket is kipihenve várhatod. Béke száll az otthonodra és a párkapcsolatodban is bekövetkezhet egy olyan fordulat, amire már egy jó ideje vársz. Ha egyedülálló vagy, akkor minden esélyed megvan rá, hogy a nagy ő-vel összefuss, de neked is nyitottnak kell lenned rá.

Mérleg

Az egész év fáradalmai mintha most ülnének ki rajtad. A december pedig csak feltette az i-re a pontot, ugyanis végig pörgésről szólt az egész. Igazából arra vágysz, hogy kipihenhesd magad és ez nem is tűnik annyira lehetetlennek. Lesz időd lazsálni, mert sok dologgal már előre elkészültél, ugyanakkor lelkileg és szellemileg mégsem tudsz majd kikapcsolni, állandóan pörögnek a kerekeid. Talán meditálhatnál egyet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés