Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nemrég közölték a fájdalmas hírt: “Jobb ha elfelejtsük az idei karácsonyt”!ELMARAD IDÉN a karácsony ünneplése? ÍME A SZABÁLYOK! ÍGY LEHET majd csak karácsonyozni: Erre a bejelentésre nem lehetett felkészülni…
Mindenegyben Blog - 2020. november 29. (vasárnap), 20:53

Nemrég közölték a fájdalmas hírt: “Jobb ha elfelejtsük az idei karácsonyt”!ELMARAD IDÉN a karácsony ünneplése? ÍME A SZABÁLYOK! ÍGY LEHET majd csak karácsonyozni: Erre a bejelentésre nem lehetett felkészülni… (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 29

Zacher: Felejtsük el az idei karácsonyt, hogy a következő ne a gyászról szóljonA toxikológus szerint a plázákat is azonnal be kellene zárni.„Szerintem felejtsük el ezt az idei karácsonyt, hogy legyen jövőre karácsony” – ezzel a mondattal kezdett Zacher Gábor az RTL Klub Reggeli című műsorában, amikor arról kérdezték, milyennek látja az ünnepi kilátásokat.-írta meg a szmo. hu.

MOST jött a hír: ELMARAD IDÉN a karácsony ünneplése?! ÍME A SZABÁLYOK! ÍGY LEHET majd csak karácsonyozni:

Hirdetés
[ ]

“Hamarabb erre a kérdésre nem tudok válaszolni, de a remény bennem is erős” – mondta a kormányfő szerdán a TV2 Tények című műsorának adott interjúban, jelezve: a koronavírus-járvány miatt most életbe léptetett szigorítások hatásának érzékeléséhez legalább két hétre lesz szükség.Úgy fogalmazott: azt reméli, hogy Európa néhány jól védekező országa, köztük Magyarország, “a karácsonyi családi ünnepet már szabadabban teszi megszervezhetővé, mint ahogyan most kell élni az életünket”.

FONTOS! >>>

A miniszterelnök a szerdától hatályos korlátozásokat úgy indokolta: szakértők egybehangzó véleménye szerint ezen lépések nélkül a kórházi orvosi ellátás nem teremthető meg a megfelelő biztonsággal és színvonalon, vagyis “el fognak fogyni az orvosok és az ápolónők”.Kórházi ágy, maszk, védőfelszerelés, lélegeztetőkészülék van, és orvos is van, de nem elég – mondta, úgy folytatva: a számok azt mutatták, ha így megy tovább minden, akkor 50 százalék esély van arra, hogy a kórházak kibírják a terhelést.

“Most, hogy meghoztuk az intézkedéseket, ez a valószínűség 99,99 százalék” – jelentette ki Orbán Viktor.Arról is beszélt, hogy a közvélemény érzékelése alapján úgy látta, most meg lehet tenni az elmúlt 30 évben nem ismert szigorúságú lépéseket, köztük az este 8 és reggel 5 óra közötti kijárási tilalom bevezetését.

Kitért arra, hogy áttekintette az osztrák intézkedéseket, Sebastian Kurz osztrák kancellárral is egyeztetett a döntés előtt. Hozzátette egyúttal, hogy csütörtökön Angela Merkel német kancellárral szintén egyeztet majd.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés