Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nostradamus világosan megjósolta a járványt is, EZT mondta
Mindenegyben Blog - 2020. augusztus 14. (péntek), 18:45

Nostradamus világosan megjósolta a járványt is, EZT mondta (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 aug 14

Trump ismét megnyeri a 2020-as elnökválasztást

“A száműzöttek a harag és a belső gyűlölet miatt nagy összeesküvést terveznek a király ellen. Titokban ellenségeket szerveznek, és a régi öregjeiket csapdába ejtik.”Ez a négysoros egy hatalmas államot (Donald Trump, az Egyesült Államok elnökét) vezető politikai emberre utal, politikai intrikákkal, konfliktusokkal és a veszélyben lévő „királlyal”. Noha minden oldalról támadják, Trumpot újra az USA elnökévé választják.

Pusztító földrengések

Hirdetés
[ ]

A Nostradamus szerint, a jövőben egy erős földrengés következik be, amely Kalifornia állam egész államának az óceán víz alá süllyedéséhez vezet. Ezenkívül a látnok előre jelezte néhány olyan kataklizma bekövetkezését is, amelyek radikálisan módosítják a világtérképet, és kitör a Harmadik világháború is, amely a Közel-Keleten kezdődik.

Nostradamus előrejelzése szerint Amerikában egy nagy földrengés várható 2020 -ban. Az Új Világban (a Nyugati Földön) Kalifornia a logikus lehetőség a törésvonal miatt. Ez Merkúr visszaérkezéskor a rákba (június 18 és július 12 között) várható.

Európa sem menekül meg a földrengésektől. A kérdés nem az, hogy megtörténik-e, hanem hogy hol fog bekövetkezni? A következő földrengés 7 és 7,4 Richter nagyságrend között várható, valószínűleg Törökországban.

Gazdasági válság 2020-ban

A gazdasági válság küszöbén állunk 2020-ban? Az elemzők véleménye megoszlik ezzel kapcsolatba, de senki sem tagadja, hogy fekete felhők gyülekeznek a globális gazdaság felett.A fedezeti alapok százai kerülnek csődbe, a nemzetközi tőzsdei piacnak rövid időre – akár egy hétre is – be kell zárnia , hogy megállítsa a részvényeladási pánikot, amely ellepi a tőzsdéket.

Hirdetés

Nostradamus előrejelezte a 2008-as válságot, és 2020-as év sem néz ki jobban:– a tőzsdei piacok zuhannak és elérték a pánik szintjét– a válság vége még nem látható – az Egyesült Államok évek óta gazdasági stagnálással néz szembe

A fal Nagy-Britanniát reprezentálja, amely 2020-ban elhagyja az Európai Uniót, és gazdasági összeomlását váltja ki. Ez a döntés történelminek bizonyul, és az Egyesült Királyság bukásához vezethet, mivel Wales, Skócia és Észak-Írország nem ért egyet az Egyesült Királyság kilépésével az Európai Unióból

Angliának új királya lesz

A Nostradamus négysorosa nem írja le, hogy a leghosszabb uralkodású uralkodó, Erzsébet királynő meghalna,  vagy miért kap Nagy-Britannia új királyt.

Megdöbbentő mértékű tűzvészek

Tűzvészek Európában: Görögországban, Horvátországban lehet rá számítani nagy mértékben, de a hőhullámok olyan országokra is lesújtanak, mint Portugália, Spanyolország, Hollandia, Németország és Franciaország. 2020-ban Amerikát is tűz borítja: Új-Mexikó és Kalifornia, Új-Mexikó, Palm Springs, Los Angeles válik a tűz martalékává.Nostradamus előrejelzése szerint a Ausztráliában is tombol a tűz: “Az ég elsötétül, a mezőket hő égeti.”

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés