Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Novák Katalin állapota romlott! Mi történt vele?
Mindenegyben Blog - 2022. október 14. (péntek), 08:28

Novák Katalin állapota romlott! Mi történt vele?

Hirdetés
Hirdetés
2022 okt 14

"... ami a miénk" ötven írás a családról - Novák Katalin ajánlóival. Nem az egészsége hanem a családok jólléte meredeken romlott. Mi okozta ezt?

Család. Vajon mi jut az eszébe erről a szóról a bíborosnak, a püspöknek, a rabbinak, az olimpiai bajnoknak, az orvosprofesszornak, a rendezőnek, az írónak, a politikusnak, a bankigazgatónak, az autóversenyzőnek, az operaénekesnek, egy családszervezet vezetőjének vagy éppen a saját édesapámnak? Megkérdeztem őket. Az volt a kérésem, hogy írjanak valamit a családról. Bármit, amit csak gondolnak, műfaji megkötés nélkül. Olyan magyar emberekhez fordultam, akiket érdemes meghallgatni, akikre érdemes figyelni, akiket személyesen is nagyra értékelek. Vannak a szerzők között ismert ismerősök, és vannak, akik a többség számára ismeretlenek. Szó van az írásokban az összetartozásról és a megküzdésről, a közös nevező pedig a hit és a kegyelem. Bízom benne, hogy a könyv segít, hogy - ahogy a címében szereplő Simone Weil-idézet is mondja - ,,megtanuljunk vágyakozni az után, ami a miénk."Novák Katalin

Novák Katalin bemutatta "ami a miénk” - ötven írás a családról című könyvét a Várkert Bazárban. Az ünnepélyes keretek között bemutatott könyvnek a családokért felelős tárca nélküli miniszter a szerkesztője, de nem kizárólagos szerzője, ugyanis a könyv több különböző író írásait mutatja be.

Kapcsolódó cikkünk
Na ez durva! Így már mindent értünk! Most derült ki: Novák Katalin olyat tett elnökként, amit nem véletlenül akart teljesen titokban tartani

Novák Katalin botránya előtt, közel két éve járt a Brač szigeten, ahol az értesülések szerint megdöbbentő...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés