Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nyilvánosságra kerül Tesla közel 120 éve titkosított interjúja: megrázta a világot!
Mindenegyben Blog - 2019. október 18. (péntek), 17:52

Nyilvánosságra kerül Tesla közel 120 éve titkosított interjúja: megrázta a világot! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 okt 18

Az egykori géniusz és feltaláló hátborzongató dolgokról mesélt.

Teslával egy bizonyos John Smith készített egyszer egy interjút. Ez az interjú nagyon sokáig nem látott napvilágot azért, amiről szó volt benne.

Minden létező módon megpróbálták eltüntetni, sok-sok évtizeden át nem is sikerült a nyomára bukkanni. Az interjúban ugyanis olyan dolgokról esik szó, amire akkor - és talán még most sem - volt felkészülve a világ.

Nikola Tesla, a valaha volt legzseniálisabb feltaláló 1899-es interjújában arról beszélt, hogy "A fény a minden". Felfed egy új elképzelést az emberiségről, amelyet mi, az első és utolsó óra fény harcosai egy évszázaddal később hoztunk létre.

Hirdetés
[ ]

Az interjúban Einstein relativitáselméletét is kriitkzálja Tesla. Szeritne ugyanis az éterben igen is, van energia.

Az Egyetemes Törvény elméletében bizonyította be, hogy Einstein ebben bizony tévedett.

Az Újvilágtudaton megjelent az interjú átirata:

Újságíró: Mr. Tesla, ön már dicsőséget szerzett ember, aki belekeveredett a kozmikus folyamatokba. Kicsoda ön, Mr. Tesla?

Tesla: Ez egy jó kérdés, Mr. Smith, és igyekszem, hogy megadjam rá a helyes választ.

John Smith: Egyesek azt mondják, hogy ön Horvátországból származik, egy Lika nevű területről, ahol az emberek együtt nőnek a fákkal , a sziklákkal és a csillagos éggel. Azt mondják, hogy falujának névadója a hegyi virágok, és hogy a ház, ahol született, az erdő és a templom mellett található.

Tesla: Valóban, ez mind igaz. Büszke vagyok szerb származásomra és horvát hazámra.

Hirdetés

John Smith: Futuristák azt mondják, hogy a huszadik és huszonegyedik század Nikola Tesla fejében született meg. Ünneplik a mágneses mezőt, és himnuszokat énekelnek az indukciós motorról. Alkotójukat vadásznak hívják, aki elkapta a fényt hálójával a föld mélyéből, és harcosnak, aki foglyul ejtette az ég tüzét. A váltakozó áram atyja a fizikát és a kémiát a fél világon teszi uralkodóvá. Az ipar úgy hirdeti őt, mint a legfőbb szentet, a bankár a legnagyobb jótevőként. Nikola Tesla laboratóriumában először töri fel az atomot.

Létrehozott egy fegyvert, ami földrengéseket okoz. Felfedezte a fekete kozmikus sugárzást. Öt faj imádkozik hozzá a jövő templomában, mert megtanított egy nagy titkot, hogy Empedoklész elemeit az éterből származó életerő itathatja át.

Tesla: Igen, ezek a legfontosabb felfedezéseim. Egy legyőzött ember vagyok. Nem vittem véghez a legnagyobb dolgot, amit megtehettem volna.

John Smith: Mi ez, Mr. Tesla?

Tesla: Meg akartam világítani az egész Földet. Elegendő elektromosság van, hogy egy második Nap legyen. A fény az egyenlítő mentén jelenne meg, mint a gyűrű a Szaturnusz körül. Az emberiség nem áll készen a nagy és jó dolgokra. Colorado Springsben elektromossággal itattam át a földet. Más energiákkal is átitathatjuk, mint a pozitív mentális energia. Ezek ott vannak Bach vagy Mozart zenéjében, vagy a nagy költők verseiben. A Föld belsejében az öröm, a béke és szeretet energiái vannak. Ezek kifejeződései a virágok, melyek a földből nőnek, az élelem, amit kapunk tőle, és minden, ami az ember otthonává teszi. Már évek óta keresem annak a módját, ahogy ez az energia hatással van az emberekre. A rózsák szépségét és illatát gyógyszerként lehetne használni, a nap sugarait élelemként.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés