Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nyugdíjasok figyelem! Idén már érkezik a 13. havi nyugdíj egynegyede is!
Mindenegyben Blog - 2021. január 02. (szombat), 14:40

Nyugdíjasok figyelem! Idén már érkezik a 13. havi nyugdíj egynegyede is!

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 02

A nyugdíjak kifizetése jövőre is a megszokott módon, havonta, a tárgyhónapra történik – írta a Napi. hu a nyugdíjbiztosító kifizetésekkel kapcsolatos menetrendjét ismertetve.

Hirdetés
[ ]

A nyugellátás folyósítása legkorábban attól a naptól kezdve, amelytől azt határozattal megállapították a jogosultság megszűnésének (megszüntetésének) napjáig, de legfeljebb a jogosult elhalálozásának a napját magában foglaló naptári hónap utolsó napjáig történik meg. A nyugdíjakat a posta a korábbi évek megszokott rendszerében kézbesíti, a banki átutalások esetében 11 hónapban a hónap közepén, egyszer viszont korábban érkezik majd 2021-ben.

Novák Katalin a feltöltött videóban kiemelte, hogy a bejelentés 2,5 millió embert érint Magyarországon. A miniszter elmondta, hogy a 13. havi nyugdíj visszavezetése mellett a nyugdíjprémium lehetősége továbbra is fennáll, valamint a nyugdíj a tervezett infláció mértékének megfelelően emelkedik. Idén január 1-jével 3 százalékkal emelkedik a nyugdíj, később pedig korrigálják azt, ha a tényleges infláció meghaladja a tervezettet.

MNB: érdemes önkéntes nyugdíjpénztárba fektetniAz önkéntes nyugdíjpénztárak átlagos költségszintje hosszú távon 1 százalék alatt marad; továbbra is versenyképes öngondoskodási megtakarítási forma.Az először 2021 februárjában érkező 13. havi nyugdíj nem csak az öregségi nyugdíjasoknak jár majd, összege a rendes ellátás 25 százaléka lesz majd első körben. A kormány ígérete szerint ez négy év alatt egészül ki a teljes havi összegre.

Egyetlen képviselő szavazott nemmel a 13. havi nyugdíjra, Facebookon magyarázta el, hogy miértA Jobbikból kilépett Bencsik János szerint egyedül ő hozott felelős döntést a parlamentben.Az ellátotti kör esetében a Magyar Nemzeti Banknál mintegy 134 ezer forintos havi átlagnyugdíjat várnak 2021-re, ami mintegy 33,5 ezer forint pluszjuttatással egészül ki jövő februárban.  

Kapcsolódó cikkünk
1 PERCE jelentették be : EZ LESZ idén a HÚSVÉTI Erzsébet utalvány helyett a magyar nyugdíjasoknak, 65 év felettieknek :

Most jelentették be : EZ LESZ idén a HÚSVÉTI Erzsébet utalvány helyett a magyar nyugdíjasoknak, 65 év felettieknek...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés