Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
NYUGDÍJASOK FIGYELEM ,Orbán Viktor most jelentette be! Ilyen még nem volt Magyarországon :Hatalmas pénzt kapnak a nyugdíjasok
Mindenegyben Blog - 2023. május 16. (kedd), 15:54

NYUGDÍJASOK FIGYELEM ,Orbán Viktor most jelentette be! Ilyen még nem volt Magyarországon :Hatalmas pénzt kapnak a nyugdíjasok (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 máj 16

Akár 5%-os rendkívüli nyugdíjemelés is jöhet 2023-ban: nem tágít a horrordrágulás, muszáj lépni?

Hirdetés
[ ]

Rettenetes árnövekedés, cselekednünk kell? A nyugdíjasok abban bíznak, hogy az év folyamán lesz még egy javító nyugdíjemelés, mert a 13. havi juttatás nem tudta ellensúlyozni a magas nyugdíjas inflációt - mondta Farkas András nyugdíjszakértő az InfoRádióban, aki szerint a javítás mértéke négy-öt százalék lehet. Decemberben még 15 százalékos éves inflációval számolt a kormány, de azóta úgy látszik, hogy az emelés nem fogja fedezni az idei inflációt.” 

Farkas András nyugdíjszakértő szerint azonban ezt a mértéket a nyugdíjasszervezetek és az összes érintett nyugdíjas is kicsit kétkedve fogadja, tekintettel arra, hogy a nyugdíjas infláció 26 százalék fölött volt az év első három hónapjában. Vagyis a 15 százalékos januári emelés – még ha ideszámítjuk a februárban kézhez kapott 13. havi nyugellátást is – nem képes ellensúlyozni ezt a nagyon magas nyugdíjas inflációt, mondta. Ráadásul az áremelkedés mértéke a szakértői konszenzus és a Magyar Nemzeti Bank inflációs előrejelzése szerint is elérheti a 19, de akár a 20 százalékot is éves szinten. Így a 15 százalékos januári emelést mindenképp korrigálni kell majd. 

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés