Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nyugdíjasok figyelem!Óriási bejelentés a Tescótól: mától a nyugdíjasok olcsóbban vásárolhatnak
Mindenegyben Blog - 2022. április 19. (kedd), 16:39

Nyugdíjasok figyelem!Óriási bejelentés a Tescótól: mától a nyugdíjasok olcsóbban vásárolhatnak

Hirdetés
Hirdetés
2022 ápr 19
Hirdetés
[ ]

Az új kedvezmény több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletükben élhetnek a lehetőséggel.

Április 19-től, vagyis a mai naptól, minden kedden a nyugdíjas vásárlók 5 százalék kedvezményt kapnak a Tescóban vásárlásuk végösszegéből, amennyiben használják Tesco Clubcard kártyájukat. Az áruházlánc ezzel is szeretne hozzájárulni az élelmiszerre fordított kiadások csökkentéséhez – olvasható a társaság közleményében.

A vásárlók nyugdíjas igazolványuk felmutatásával, Tesco Clubcard használata esetén kapnak 5 százalék kedvezményt vásárlásuk végösszegéből, az egy vásárlás alkalmával igénybe vehető maximális kedvezmény pedig 9999 forint, vagyis 200 ezer forintnál húzták meg a vásárlási összeghatárt a kedvezmény igénybevételéhez.

„Szeretnénk támogatni a nyugdíjasokat a háztartási kiadásokra fordítható pénz beosztásában. Az új, keddi kedvezmény igénybevételével csökkenthetők az élelmiszerre fordítható kiadások. Ez több mint 2,5 millió embert érint az országban, akik közel 200 üzletünkben élhetnek a lehetőséggel. A Tesco Clubcard használatával pedig egyéb jelentős kedvezményeket is ki tudnak használni, hogy vásárlásuk még olcsóbb legyen" – idézik Pálinkás Zsoltot, a Tesco Magyarország vezérigazgatóját.

(napi.hu)

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés