Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Nyugdíjasok figyelem!TELJESEN ÚJ PÉNZ JÖN A NYUGDÍJASOKNAK!!! 1 perce jött a hír : OLYAN PÉNZT kapnak a magyar nyugdíjasok, KIVÉTEL NÉLKÜL, amiről álmodni sem mertek!!!! EZ HIHETETLEN, hogy meglépte a magyar kormány!!!
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 22. (vasárnap), 07:47

Nyugdíjasok figyelem!TELJESEN ÚJ PÉNZ JÖN A NYUGDÍJASOKNAK!!! 1 perce jött a hír : OLYAN PÉNZT kapnak a magyar nyugdíjasok, KIVÉTEL NÉLKÜL, amiről álmodni sem mertek!!!! EZ HIHETETLEN, hogy meglépte a magyar kormány!!!

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 22

Bejelentés: Soha nem látott mértékű nyugdíjprémiumot kaphatnak idén a nyugdíjasok

Gulyás Gergely, a miniszterelnökséget vezető miniszter rendhagyó módon szombaton tartott kormányinfót, melyen az afganisztáni magyar akció és a járványhelyzet mellett a gazdaságról is tett bejelentéseket.  

Mint a Blikk megírta, a Kormányinfón elhangzott, hogy Afganisztánban titkos magyar katonai akció zajlik. A tájékoztatón ezen felül Gulyás Gergely beszámolt a járványügyi helyzetről is. Ezen témákról itt olvashat részleteket.

Hirdetés
[ ]

Gulyás Gergely a gazdasági növekedésről is beszélt, illetve a nem várt mértékű növekedéshez kapcsolódó várható intézkedésekről.

Ahogy az ismert, a magyar gazdaság a második negyedévben minden eddiginél magasabb, 17,9 százalékos - szezonális hatásokkal kiigazítva 17,7 százalékos gazdasági növekedést produkált.

Gulyás Gergely közölte, hogy a váratlanul magas gazdasági növekedés minden jel szerint lehetővé teszi, hogy a gyermeket nevelő családok számára az átlagbér erejéig a befizettt személyi jövedelemadót 2021-re vonatkozóan visszaadják.

Illetve a mostani adatok alapján a növekedés lehetővé teszi, hogy - a mint Gulyás fogalmazott: "eddig soha nem látott mértékű" nyugdíjprémiumot tudnak fizetni. Ha a növekedés 4,5 százalék lesz, akkor 20 ezer forintot fizetnek, ha 5,5 százalék, akkor 40 ezret. Most hat százalék feletti növekedéssel számolnak - mondta Gulyás Gergely.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés