Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő az a 29 éves Rendőr, akit tegnap szíven szúrtak.. Péter imádta a munkáját, és az életét..
Mindenegyben Blog - 2023. január 13. (péntek), 14:35

Ő az a 29 éves Rendőr, akit tegnap szíven szúrtak.. Péter imádta a munkáját, és az életét..

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 13

Információink szerint kétszer szúrták szíven az elhunyt Baumann Péter rendőr főtörzsőrmestert, aki belehalt a sérüléseibe. A fiatal rendőr egy hónap múlva töltötte volna be a 30. életévét, a barátnője gyászolja.

A támadó megkéselt három rendőrt, majd az utcára menekült, ahol az egyik járőr figyelmeztető lövést követően lábon lőtte, és elfogták. A rendőrök a három sérült rendőrt, illetve a lábon lőtt támadót is kórházba vitték. A XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban meghalt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság és Magyarország rendőrsége mély megrendüléssel osztozik az elhunyt fiatal rendőr családjának fájdalmában. A főtörzsőrmester februárban lett volna 30 éves. Nyugodj békében, Péter!

– írták a közleményükben, hozzátéve, fekete zászlót tűztek a rendőrségi épületekre, és gyászszalagot tettek a rendőrautókra, hogy ezzel is tisztelegjenek a nagyon fiatalon elhunyt kollégájuk helytállása előtt.

Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter újra posztolt, most a rendőrségnek üzent

Magyar Péter Új Bejegyzésében Felhívást Intéz a Rendőrséghez

Magyar Péter, ismét a közösségi média...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés