Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő az a 6 gyermekes édesanya, aki kislányával együtt hunyt el a tegnapi balesetben. Azonnal meghaltak..
Mindenegyben Blog - 2022. november 19. (szombat), 10:04

Ő az a 6 gyermekes édesanya, aki kislányával együtt hunyt el a tegnapi balesetben. Azonnal meghaltak..

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 19

Ő az a 6 gyermekes édesanya, aki kislányával együtt hunyt el a tegnapi balesetben. Azonnal meghaltak.. - nyugodjanak békében ÁMEN

TRAGIKUS VONATBALESET SÁSDON: „ BIZTOS NEM DIREKT HAJTOTT A VONAT ELÉ. HISZ OTTHON VÁRTA NÉGY MÁSIK GYERMEKE”

Két óvodás gyermekét vitte éppen haza a sásdi nő, amikor a piros jelzés ellenére a sínekre hajtott. A sokkoló tragédia két életet követelt, az egyik gyermek pedig válságos állapotban van.

Mindenki csak találgatja, mi történhetett csütörtökön délután, amikor egy anyuka két gyermekével az autóban a piros jelzés ellenére a sínekre hajtott. A Pécsről Dombóvárra tartó személyvonat Sásdon, a Temető utcai vasúti átjárónál haladt, amikor az ütközés történt. A tragikus vonatbaleset Sásdon az édesanya és egyik kislánya életét követelte, a másik gyermek életveszélyes állapotban van.

Ketten vesztették életüket a tragikus vonatbalesetben Sásdon. Fotó: MÁV

Négy gyermeke várta otthon

Hirdetés

„A balesetkor a fénysorompó jól működött, tilosat jelzett. Az ütközés következtében a vonat első kocsija egyik tengelyével kisiklott. A vonaton senki sem sérült meg” – tudatta a MÁV. Az elhunyt nő ismerősei azonban kételkednek, szerintük az édesanya biztosan nem hajtott volna a sínekre tilos jelzésnél. Jó okuk van ezt feltételezni, hiszen Erikát még négy gyermeke várta otthon, a legkisebb mindössze egyhetes. „Biztos hogy nem hajtott a sínekre piros jelzésnél. Még négy gyereke várta otthon, a picike csak egy hetes” – írta egy ismerősük. „Ne legyen dühös az anyukára senki. Biztos nem direkt hajtott a vonat elé. Hisz otthon várta a 4 másik gyermeke. Ne bántsuk. Nyugodj békében Erika és kicsi lány. Örülök, hogy ismertelek” – írta az elhunyt nő szomszédja.

Óvodából vitte haza a gyerekeket

Kiderült, Erika autójával az óvodából vitte éppen haza két gyermekét, amikor a tragikus vonatbaleset történt. „Vitte haza a két óvodást. Hat gyereke volt. A legkisebb egy hetes” – írta egy ismerősük.

Sokan átmennek a piroson is

A többség szerint abszolút belátható ez az útszakasz, szemtanúk szerint azonban igencsak előfordul, hogy a piros fényjelzés ellenére még átmennek az autók. „Vasárnap a szemem előtt, ebben az átjáróban hajtott át kettő autó a piros jelzésnél” – írta egy helyi férfi. 

- nyugodjanak békében ÁMEN

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés