Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ő lett a Séfek séfe nyertese! Megvan, ki nyerte a 10 millió forintos fődíjat!
Mindenegyben Blog - 2021. október 23. (szombat), 10:23

Ő lett a Séfek séfe nyertese! Megvan, ki nyerte a 10 millió forintos fődíjat!

Hirdetés
Hirdetés
2021 okt 23
Hirdetés
[ ]

Napról napra egyre feszítettebb volt a tempó és minden jelentkező igyekezett a maximumot teljesíteni, azonban végül Wolf András csapatából Katona András, Krausz Gábortól Mógor Attila, míg Vomberg Frigyes csapatából Alföldy Ákos jutott be a döntőbe. Péntek este pedig végre fény derült arra, ki az, aki olyannyira kihozta magából maximumot, hogy végül megkaparinthatja a fődíjat. A 10 millió forintot, illetve a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést a világ egyik legnívósabb séfiskolájában pedig nem más, mint Alföldy Ákos nyerte.

Nagyon boldog vagyok, szerintem madarat lehetne velem fogatni. Marha jó érzés, hogy meg tudtam nyerni egy ilyen versenyt. Sok ember hitt bennem a kezdetektől, de most úgy érzem, magamnak is bebizonyítottam, hogy mire vagyok képes

- nyilatkozta Ákos, miután megtudta, ő nyerte meg a versenyt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés