Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Ők szívják le az energiádat!7 energiavámpír típus, akit iktass ki az életedből, ha boldog akarsz lenni!
Mindenegyben Blog - 2021. február 21. (vasárnap), 21:45

Ők szívják le az energiádat!7 energiavámpír típus, akit iktass ki az életedből, ha boldog akarsz lenni! (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 feb 21

Konfliktusvámpír:

ez esetben kifinomult vámpírral van dolgunk. Szándékosan konfliktusokat provokál emberek, embercsoportok között az oszd meg és uralkodj elv alapján. Egyes esetekben, amikor sikerült konfliktust kiprovokálni, a békítő szerepet veszi fel, holott eredeti célja az, hogy addig konzerválja a konfliktusos állapotot, amíg csak lehet.

Hirdetés
[ ]

A jó vámpírja:

nagyon nehezen azonosítható típus. A megmentő szerepét ölti magára, és alig megkülönböztethető a valódi jó szándékú embereknél. Azt a látszatot keltik, hogy a körülöttük élők, a társadalom javát akarják, ám ez a magatartás csak egy célt szolgál: ajtókat kinyitni. Vigyázat, az ilyen emberek nem tiszta szándékkal közelítenek, és ártatlan áldozatokra vadásznak, akik segítségével elérhetik céljaikat. Amikor egy ilyen vámpírral futunk össze, igyekezzünk perspektivikusan gondolkodni, és mérlegeljük tetteit, és azok következményeit pl. egy év múlva.

Az arrogancia vámpírja:

 a mindentudók típusa. A lehető legkisebb erőfeszítést hajlandók csak megtenni a mindennapi életben való érvényesüléshez, ennek ellenére a legjobbnak érzik magukat, és jó érzéssel tölti el őket, ha a körülöttük élő emberek szomorúak, vagy kellemetlen helyzetbe kerülnek. Fenntartják, hogy mindenre van válaszuk, és a helyes vélemény csakis az ő birtokukban van. Onnan ismerszik meg, hogy elrejti a gyengeségeit és a tehetetlenségét.

Az áldozattá válás vámpírja:

 szintén egy körmönfont típus. Folyamatosan magára irányítja a figyelmet, és áldozatként tünteti fel magát. Megmentőkkel igyekszik körülvenni magát, de senkinek sem engedi, hogy valójában megmentse, hisz egész életében áldozatként szeretne élni. Élethelyzetükért a társadalmat, kollégáikat, családtagjaikat hibáztatják, és folyamatosan bizonyítékokat gyűjtenek arra, hogy ők áldozatok. Egy kis figyelmet, boldog pillanatot koldulnak, ám azzal nem élnek, csupán az energiát szívják. Ezek a barátságos vámpírok nagyon veszélyesek mivel az emberekben lévő jóra vadásznak.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés