Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
OLÁH Ibolya bejelentette a legdrámaibb hírt, amire senki nem volt felkészülve....Ez hogy történhetett meg??? Értetlenül állunk a bejelentés előtt...Annyira sajnáljuk....
Mindenegyben Blog - 2022. január 19. (szerda), 08:48

OLÁH Ibolya bejelentette a legdrámaibb hírt, amire senki nem volt felkészülve....Ez hogy történhetett meg??? Értetlenül állunk a bejelentés előtt...Annyira sajnáljuk.... (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 jan 19

OLÁH Ibolya bejelentette a legdrámaibb hírt, amire senki nem volt felkészülve....Ez hogy történhetett meg??? Értetlenül állunk a bejelentés előtt...Annyira sajnáljuk....

Gulyás Márton Partizán POP című műsorában vendégeskedett Oláh Ibolya, a Megasztár első szériájának második helyezettje.

Az énekesnő nevelőotthonban nőtt fel, de nem haragszik az igazi édesanyjára, mert nagyon fiatal, 17 vagy 18 éves volt, amikor őt világra hozta, és a körülmények nem engedték meg, hogy gyermekét megtartsa. Ibolya úgy látja, a mai világban sem tudna jobb helyzetet teremteni gyermekének egy ilyen fiatal lány, ha nincs mellette senki.

A siker, és ami mögötte van

Hirdetés
[ ]

Hosszasan mesélt a számára országos ismertséget hozó Megasztár című műsorról is, amelytől azt remélte, hogy megnyeri, és megváltozik minden. A hirtelen jött hírnév például annyira megviselte (egyébként mindannyiukat, versenyzőket), hogy 48 kilóra fogyott le.

A döntőben, amikor már csak ketten maradtak Tóth Verával, furcsállta, hogy szinte csak Vera rajongói voltak a nézőtéren, miközben úgy tudta, érte két busznyi ember szurkol majd. Némi szándékosságot érez emögött a szervezők részéről. Amikor jelezte, hogy miért rakták legfelülre, szinte láthatatlan helyre a rajongóit, azt a választ kapta, hogy "így oldották meg". Oláh Ibolya második helyét sportszerűen úgy magyarázta, hogy szerinte Tóth Vera jobb volt, elsősorban technikailag.

Politikai támadások

Hirdetés

A 2004-ben Oláh Ibolya által elénekelt Hazám és a 2005-ös Magyarország című dalok kapcsán szóba került a politika szerepe is. Utóbbival kapcsolatban az énekesnő úgy vélekedik, akkor még nagyon hitt benne. Ma viszont már nem énekelné el, és soha nem is fogja.

Ma már nem hiszek az emberekben. Hittem, hogy tényleg jó dolgokat lehet csinálni. Hittem az összetartásban

- mondta a műsorban Oláh Ibolya.

Azt is mesélte, hogy egyszer édesanyjával együtt szabályosan ki kellett őket menekíteni egy fellépés után.

"Akkor érezte meg anyum, hogy milyen cigánynak lenni"

- emlékezett vissza a szörnyűségre.

Oláh Ibolya szerint a dal után olyan támadások érték, amilyeneket még életében nem látott.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés