Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Oltatlanok figyelem! Büntetésre számíthatnak azok akik nem oltatják be magukat – Feltéve, ha bevezetik azt amit néhány orvos szeretne
Mindenegyben Blog - 2021. szeptember 07. (kedd), 13:32

Oltatlanok figyelem! Büntetésre számíthatnak azok akik nem oltatják be magukat – Feltéve, ha bevezetik azt amit néhány orvos szeretne

Hirdetés
Hirdetés
2021 szept 07

Továbbra sem szeretnéd magad beoltatni? Akkor fizess bírságot. Egyes orvosok ezt szeretnék, ugyanis így a fennmaradó lakosságot is rá lehetne venni az oltásra.

Jelen állás szerint 5 699 251 honfitársunkat oltották be az elérhető vakcinák valamelyikével. Ahhoz, hogy a járvány gyakorlatilag kihaljon el kell érni a nyájimmunitást. Ehhez az kell, hogy az állományi immunitás elérje az 50-70%-os értéket.

Hirdetés
[ ]

Még mindig rengeteg az oltásellenes, akik félnek az oltóanyag következményeitől, de a statisztikák szerint a legtöbb esetben egyszerűen csak dacról van szó. Csak azért se.

A kötelező oltások bevezetésének ötlete már sokszor felmerült. Nem valószínű, hogy a kormány meg merné lépni egy ilyen lépést, de több orvos is felszólalt, hogy igenis az állampolgárokat kényszeríteni kellene. Ez a nép érdeke.

Jelen állás szerint senkit sem lehet COVID-19 elleni védőoltásra kényszeríteni. Az illető maga döntheti el, hogy beoltatja magát vagy sem. Persze a kormány május-június környékén komoly privilégiumokat biztosított a védettségi igazolvánnyal rendelkezők számára.

Kényszeríteni csak kijárási tilalommal tudna, ami valljuk be, hogy erősen drasztikus lépés lenne. Ahhoz, hogy a vakcinázás elmulasztása miatti büntetések valóssággá váljanak változtatni kellene a törvényeken. Minden attól függ, hogy az egészségügyi miniszter rendeletében meghatározott kötelező védőoltások listáját hajlandók-e megváltoztatni.

Azért is állnak többen az oltás kötelezővé tétele mellett, mert nem szeretnének újabb lezárásokat.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés