Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
OLYAT TETTEK A HAJLÉKTALAN FÉRFIVAL, AMIN MINDENKI LEDÖBBENT!
Mindenegyben Blog - 2019. április 13. (szombat), 12:30

OLYAT TETTEK A HAJLÉKTALAN FÉRFIVAL, AMIN MINDENKI LEDÖBBENT!

Hirdetés
Hirdetés
2019 ápr 13

Nem elég, hogy a legtöbb ember homokba dugja a fejét, és tudomást sem vesz a körülötte egyre csak fokozódó válsághelyzetről, de vannak, akik rossz embereket hibáztatnak, és ujjal mutogatnak...

A hajléktalanok azt hiszik, hogy a két fiatal nyakon akarja őket vízzel önteni! Meg fogsz lepődni, hogy mi hull ki a műanyag hordóból, hiszen olyat tesznek vele, amit senki más eddig!

Hirdetés
[ ]

Az adakozás öröme leírhatatlan érzéssel párosul, és az is jó benne, hogy nem csak annak tesz jót, aki ad, hanem annak is aki részesül a támogatásban, biztatásban.

Az alábbi videóban elsőre ránézésre azt gondolnánk, hogy két fiatal srác kiszolgáltatott hajléktalanokra akar ráijeszteni azzal, hogy hirtelen nyakon öntik őket egy nagy műanyag hordónyi vízzel.

De ez nem átverés, nem a hajléktalanok megvicceléséről szól.

Lance Stewart közösen egy barátjával azt eszelte ki, hogy egy nagy műanyag hordóval mennek ki az utcára, és azzal fognak ráijeszteni a hajléktalanokra, úgy téve, mintha le akarnák önteni őket vízzel.

Csakhogy a víz helyett a hordóban pénz volt, nem eláztatni akarták a fedél nélkül élőket, hanem így járultak hozzá, hogy könnyítsenek életükön. Öröm volt látni az utcán élő emberek reakcióit, mosolyát, mikor kiderült, hogy a víz helyett dollárok hullanak rájuk. Ha csak egy napig is.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés