Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Öngyilkos lett a forgalommal szemben hajtó anya – videó
Mindenegyben Blog - 2019. szeptember 11. (szerda), 10:43

Öngyilkos lett a forgalommal szemben hajtó anya – videó (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 szept 11

Tizenhárom autót elengedett, de a tizennegyedikkel tudatosan ütközött és hajtott a halálba kisfiával J. Gréta, amikor péntek hajnalban ellenkező irányból ment fel az M5-ös autópályára. Utolsó útjukról hátborzongató videót készített egy hölgy, aki döbbenetes dolgokat árult el a tragédiáról.

Félelmetes száguldás: egy autós 7 percen át rögzítette, ahogy az M5-ös autópályán a szalagkorlát túloldalán, vele párhuzamosan, a forgalommal szemben száguld az a nő, aki végül kisgyermekével együtt lett öngyilkos a sztrádán.

Hirdetés
[ ]

Hirdetés

7 hátborzongató perc a sztrádán

Döbbenetes jelenetek éjjel fél kettőkor: mindenki dudált, villogott neki, de csak ment tovább… Az asszony 13 autóst elengedett, majd a 14. kocsiba frontálisan belecsapódott szemből – ő és a kisfia, a vétlen autóban pedig egy 68 éves asszony vesztette életét…Magyarázatok helyett csak még több kérdést vet fel az a videófelvétel, ami J. Gréta és 10 éves kisfia halála előtti utolsó perceit rögzítette. A felvételen világosan látszik, hogyan hajtanak fel ellenkező irányba az M5-ös autópályára, és hogyan haladnak csaknem 7 percen át a forgalommal szemben.

Kétségbeesetten próbálták figyelmeztetni

„Szeged felé tartottunk az autópályán, amikor a legnagyobb meglepetésünkre a soroksári Auchannál feljött egy kocsi, mely egy irányban haladt velünk, ám a szemközti sávban. Először a visszapillantó tükörből vettük észre, majd lassítottunk, és kétségbeesetten próbáltuk figyelmeztetni a vezetőt. De nehéz bármit is tenni a sötétben, ha száguldasz az autópályán úgy, hogy egy szalagkorlát van közöttetek… A férjem vezetett, én hívtam a rendőröket. A történteket a telefonommal videóra is vettem” – emlékezett vissza Tünde.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés