Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Öngyilkos lett Rózsa György felesége!
Mindenegyben Blog - 2022. február 07. (hétfő), 22:46

Öngyilkos lett Rózsa György felesége!

Hirdetés
Hirdetés
2022 feb 07

Netes kommentelők azzal vádolják, hogy második feleségét, a rendkívüli szépséggel megáldott Szádvári Gabriella bemondónőt elhagyta, miután azt a hetvenes években áruházi lopáson kapták, és menesztették az állásából. Azóta csupán annyit tudni róla, hogy ismeretlen időben, ismeretlen körülmények között elhunyt. Rózsa Györgyöt több évtizeddel a történtek után is mélyen érintik a vádak.

– Szép kis születésnapi ajándék ez nekem, mondhatom! Nagyon bosszant a dolog! Soha nem beszéltem még erről, most kivételt teszek. A névtelenség mögé bújó, gyáva „jól értesülteknek” üzenem, hogy már évekkel az ominózus lopási ügy előtt elváltunk Gabival, nem tartottuk a kapcsolatot, nem tudtam róla semmit. Az eset után a barátainkat, Ungár Anikót és férjét, Baronits Zsoltot kértem meg, segítsenek Gabinak rendbe tenni az életét. Ők elvitték magukkal Palma de Mallorcára, hátha távol attól az országtól, ahol megszégyenült, új életet kezdhet, de nem kért a segítségből – me­sélte szomorúan Rózsa.

A bemondónő visszatért Ma­gyarországra, de soha nem lehetett újra képernyős, és gyakorlatilag eltűnt a barátok szeme elől. Egykori kollégái szerint a bemondónő pszichés zavarokkal küzdött. Későbbi sorsáról szinte senki nem tudott. Rózsa György pedig rátalált Kanyó Éva tornászbajnoknőre, egy lányuk született, és Éva haláláig boldogan éltek együtt. A tévés évekkel ezelőtt azt is csak egy ismerősétől tudta meg, hogy Szádvári Gabi el­hunyt, a pontos körülmények azonban előtte is rejtve maradtak. Hosszas nyomozás után a közelmúltban kapott választ a kérdéseire.

Hirdetés

– Hivatalos tájékoztatást nem kaphattam, így mellékuta­kon kutattam. Gabi több mint tíz éve meghalt. Öngyilkos lett. El­sze­gényedve, magányosan hunyt el. Nagyon kedves, vidám lány volt, tisztelettel kérek minden­kit, különösen a neten vádaskodókat, hagyják békében nyugodni!

LEGSIKERESEBB MŰSORAI A DUNÁN

Rózsa György ötvenéves munkásságáról a Duna Televízió készített műsort „rózsagyuri50” címmel, amelyet vasárnap a Hogy volt? című sorozat különkiadásaként láthatnak a nézők. Az adásban nyomon követhetik színes pályáját, felidézhetik sikeres műsorait. Kapcsoltam, LEG…LEG…LEG., Magyar Elsők, Ide süss!, Csepü, lapu, gongyola, Zsákbamacska, Bűvös hatos, Top Show – csupán néhány műsor, amely a nevéhez fűződik.

– A legjobban azokat a műsorokat szerettem, amelyeket én készítettem először a magyar televíziózásban. Az utóbbi években a Magyar Elsők sorozat a kedvencem, 2003 óta 116 rész készült, és a mai napig folyamatosan ismétlik az adásokat – büszkélkedett Rózsa.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés