x

Koronavírus - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Öngyilkos lett Verebes István felesége!
Mindenegyben Blog - 2020. szeptember 16. (szerda), 16:35

Öngyilkos lett Verebes István felesége!

Hirdetés
Hirdetés
2020 szept 16

Ma már másként viselkedne az első házasságában. A neves tévés úgy érzi: nagyrészt az Ő hibájából ment tönkre a kapcsolata gyermekei édesanyjával.

Rettenetesen bánja a múltban történteket Verebes István! A Jászai Mari-díjas színész elmondta, hogy csúnyán bánt feleségével, Héczey Évával, aki két gyermeket is szült neki.

Házasságuk alatt többször megcsalta a színésznőt, aki évekkel később, pajzsmirigyrákja miatti kétségbeesése és élete kisiklása miatt 2015-ben elvette magától az életet.

Hirdetés
[ ]

“Figyelmetlen, fegyelmezetlen és hiú voltam. Nem figyeltem rá. Azt hittem, hogy ha húzom az igát, dolgozom, és ellátom a családomat, az elég. Pedig nem az!

Csak magammal voltam elfoglalva, közben csajoztam, éltem, ahelyett, hogy vele lettem volna. Sajnos erre későn döbbentem rá, és azóta sem tudtam megbocsátani magamnak. 

“De már nem is tudom jóvátenni. Elmúlt, ő pedig időközben elment” – mondta a sorry! magazinnak Verebes István, aki a jelenlegi feleségénél már nem követte el ugyanezt a hibát.

„Mindig azt szoktam mondani: nem az a kérdés, hogy miért esünk bűnbe, hanem az, hogy abból milyen tanulságot tudunk levonni. Én pedig minden rossz tettemért megkaptam a magam büntetését, mint ahogyan minden jó lépésemért is megjutalmazott az élet. Úgyhogy csak annyit tudok mondani, tökéletes egyensúlyban vagyok önmagammal!” – árulta el a lapnak a színész-rendező.

Forrás: Ripost

Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés