Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Operatív törzs 5 perce bejelentette az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! ! Ez bizony Téged is érint! >>>
Mindenegyben Blog - 2021. augusztus 03. (kedd)

Operatív törzs 5 perce bejelentette az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! ! Ez bizony Téged is érint! >>>

Hirdetés
Hirdetés
2021 aug 03

Operatív törzs 5 perce bejelentette az ÉV EGYIK LEGROSSZABB HÍRÉT! ! Ez bizony Téged is érint! >>>

Hét helyszínen is emelkedést mutatott a koronavírus koncentrációja a szennyvízben, ami azt jelenti, hogy innentől kezdve folyamatos emelkedés várható - nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Rusvai Miklós virológus, aki elárulta, hogy ezek alapján

Hirdetés
[ ]

IDÉN NEM OKTÓBERBEN, HANEM SOKKAL HAMARABB, TALÁN MÁR SZEPTEMBERBEN, VAGY AUGUSZTUS VÉGÉN BEROBBANHAT A KORONAVÍRUS JÁRVÁNY KÖVETKEZŐ HULLÁMA.

Mint azt a lapnak elmondta, vélhetően augusztus végén már észlelhető lesz az emelkedés, de az igazi növekedést majd a szabadságolási időszakok vége és az iskolakezdés hozhatja el.

- A vakcina arra jó, hogy kivédje a súlyos betegséget és az elhalálozást, éppen ezért nekünk is tudni kell különbséget tenni a fertőzöttek számának növekedése, valamint a súlyos betegek és a kórházban lévők számának növekedése között – emelte ki.

Rusvai szerint hamarosan emelkednek az esetszámok © TV2

Hozzátette azt is, hogy vélhetően szépen, lassan visszatér a maszkviselési korlátozás is, először tömegközelkedésen, majd a zárt helyeken, leghamarabb például a bevásárlóközpontokban.

- A következő lépés nagy valószínűséggel az oltottsági igazolvány visszavezetése lenne a zárt téri eseményeken és sporteseményeken, ami jó is lenne, amikor már szükséges lesz, a legutolsó intézkedés pedig bizonyos események tekintetében a létszámkorlátozás lehet – vélekedett.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés