Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Operatív törzs bejelentése !2 perce jött a rossz hír a magyaroknak! Nagyon sok a halott ,és sok az új fertőzött is! TÉRKÉPEN MUTATJUK MELYIK MEGYÉKBEN UGROTT MEG NAGYON a fertőzöttek száma >>>>
Mindenegyben Blog - 2021. április 04. (vasárnap), 10:04

Operatív törzs bejelentése !2 perce jött a rossz hír a magyaroknak! Nagyon sok a halott ,és sok az új fertőzött is! TÉRKÉPEN MUTATJUK MELYIK MEGYÉKBEN UGROTT MEG NAGYON a fertőzöttek száma >>>>

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 04

6566 az új fertőzött, elhunyt 211 beteg

Elhunyt 211 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 21 715 főre emelkedett. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 416 972 fő, de az aktív fertőzöttek száma is már 247 292 főre emelkedett.

Hirdetés
[ ]

11 571 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 1440-en vannak lélegeztetőgépen. Az oltási program rendben, ütemezetten zajlik, Magyarország a második az uniós oltási ranglistán. A magyar lakosság 22,9%-a már kapott oltást, szemben az uniós 12%-os átlaggal. A veszélyeztetettségük miatt továbbra is a regisztrált idősek oltása van elől a sorban, az eddig regisztrált 65 év felettiek 83%-a már megkapta az oltást. Az oltás a húsvéti ünnepek alatt is folytatódik.

A kórházi oltópontok fogadják a háziorvosok által szervezett oltandókat, és azok a háziorvosok, akik az ünnepek alatt is oltanak, kiegészítő díjazásra jogosultak. Szombattól Budapesten a háziorvosi rendelők és a kórházi oltópontok mellett már a szakrendelőket is bevonják az oltásba, hogy a húsvéti ünnepek alatt is minél többen megkaphassák a vakcinát. A kijelölt 18 szakrendelőben ma is oltják a fővárosi háziorvosok által szervezett regisztráltakat. Ma is szállítanak ki AstraZeneca vakcinát a kormányhivatalokba, így a háziorvosoknál és a fővárosi szakrendelőkben akár húsvéthétfőn és azt követő napokban is folytatni tudják az oltást - írja a koronavirus.gov.hu.

Kapcsolódó cikkünk
Friss fotó szivárgott ki Mikes Annáról, nagyon lerobbant az Ázsia Expressz forgatása alatt

Friss fotó szivárgott ki Mikes...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés