Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktor: Bérből élő emberként engem is megviselt a járvány
Mindenegyben Blog - 2021. május 28. (péntek), 17:32

Orbán Viktor: Bérből élő emberként engem is megviselt a járvány (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 28

Orbán megható vallomása: én is bérből élő ember vagyok.

Most hogy a harmadik hullámot leszorítottuk a földre, és nem hiszem föltápászkodik innen. “Most újra kell indítani a gazdaságot, bennünket, a bérből élőket is megviselt a járvány. Én is ilyen vagyok – mondta Orbán Viktor pénteki közmédiás rádióinterjújában. A beszélgetés során számos más témát is érintettek Orbán Viktor bérezésén kívül. Lássuk.

A számok

25 ezer első, és 117 ezer második oltást adtak be tegnap. 84 ezer aktív fertőzött van, és lélegeztetés nélkül kevesebb, mint ezer embert kezelnek kórházban.

Hirdetés
[ ]

3 millió olyan felnőtt van, aki nem oltatta be magát. Orbán attól fél, hogy kialakul egy olyan képzelt az emberekben, akik azt gondolják, hogy megúszhatják, de a vírus itt marad, és előtt-utóbb mindenkit el fog érni. „A vírus az utolsó embert is megtalálja, aki nem védett”.

India mutáns

Orbán megkérdezte a szakértőket az indiai mutánsról. Elmondása szerint az a szakmai álláspont, hogy a Magyarországon alkalmazott oltások kivétel nélkül alkalmasak arra, hogy az indiai mutánst legyőzzék.

Utazások keleti vakcinákkal

A miniszterelnök egészen biztos abban, hogy más országokban akik mögöttünk vannak, még nem az utazásokat tervezik. Kijárási tilalmak vannak, kötelező maszkviselés szabadtéren és így tovább. „Majd amikor ők is odaérnek, ahol most mi vagyunk, hogy hova utazzunk”, akkor az összes egészségügyi szervezetek által elfogadott vakcinával lehet majd utazni – mondta.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Magyar Péter megint kiborította a bilit most Orbán Viktorról mesélt!

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés