Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktor és az operatív törzs olyat jelentett be MA REGGEL A koronavírussal kapcsolatban, amit NEM AKARTUNK HALLANI….
Mindenegyben Blog - 2020. október 30. (péntek), 08:48

Orbán Viktor és az operatív törzs olyat jelentett be MA REGGEL A koronavírussal kapcsolatban, amit NEM AKARTUNK HALLANI….

Hirdetés
Hirdetés
2020 okt 30

3286 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 65 krónikus beteg

Hirdetés
[ ]

3286 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 71 413 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 65 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 1699 főre emelkedett, 17 953-an pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 51 761 fő. Az aktív fertőzöttek 27 %-a, az elhunytak 34%-a, a gyógyultak 28%-a budapesti. 3753 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 267-en vannak lélegeztetőgépen.

Orbán a Kossuth rádió, Jó reggelt, Magyarország! című műsorának a vendége, ahol a koronavírus erősődő második hullámáról is beszélt, illetve kitért a védekezéshez szükséges további lépésekre is.

"Nálunk még a helyzet Istenes, bár így sem könnyű” - mondta, majd közölte: „Sokkal rosszabb a helyzet több nyugat-európai országban, mint itthon, szóval kész zűrzavar, ami Európában uralkodik”.

"Én annak vagyok a híve, hogy legyen néhány komoly szabály, és aztán tartsuk be - mondta a kormányfő. Persze hoztunk néhány kiegészítő szabályozást, de én abban látom a kulcsot, hogy a maszkviselést be kell tartani. Hétfőtől az ellenőrzésekben új világ kezdődik"- szögezte le Orbán Viktor, aki arról is beszélt, hogy a rendőrség megkapta a hatáskört, hogy például vendéglátóhelyet bezárasson, nagy szigorral lépjen fel a maszkot nem hordók ellen.

Kapcsolódó cikkünk
ORBÁN VIKTOR BETEG LEHET? Ijesztően sárga színe volt egy szerdai rendezvényen

Lehet, hogy Orbán Viktor egészségügyi problémákkal küzd? A miniszterelnök feltűnően sárga arcszíne aggodalomra adott...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés