Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktor: Magyarországon nincs éhező gyerek, mindenkinek tele a hasa .. Egy Magyar anyuka kifakadt és úgy beolvasott Orbánnak :Na idefigyelj te ....
Mindenegyben Blog - 2023. január 26. (csütörtök), 08:31

Orbán Viktor: Magyarországon nincs éhező gyerek, mindenkinek tele a hasa .. Egy Magyar anyuka kifakadt és úgy beolvasott Orbánnak :Na idefigyelj te .... (3. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 26

És hazajövök, és feszülten mondogatom, hogy nézd meg, nem vettem semmit, a férjem meg elüti egy viccel, hogy ja, akkor csak 18 ezer? Nem, válaszolom, 22, de még nem voltam az Ildinél. 

És hol volt akkor még a 370-es euro és hol volt akkor még, hogy ültem a bajai benzinkúton és bámultam a kijelzőt, mert 512 Ft-ért tankoltam és láttam, hogy ennyiért szoktam ugyan tankolni, de ennyi benzinnel most nem érek haza, meg kell állnom valahol még tankolni és a városon keresztül megyek, nem a nulláson, mert úgy negyven kilométerrel hosszabb és rávágtam a kormányra, fájt a tenyerem és a kislányom kérdezte, hogy anya, mi a baj, én meg mondtam, hogy semmi, csak olyan kurvára elegem van most mindenből, mindenből, és hogy ebbe az egészbe olyan kibaszottul bele lehet fáradni, de majd elmúlik, semmi baj. 

Hirdetés
[ ]

Néha, amikor hazafelé jövök, elgondolkozom azon, mit tud megvenni az, aki két röhejes tanári fizetésből nevel két gyereket. Néha, amikor hazafelé jövök, elgondolkodom azon, milyen érzés lehet, mikor nem számít. 

Egyébként semmi baj. Van egy tehermentes házunk, nem is egy, két középkorú, üzembiztos autónk. Egészségesek vagyunk. A férjemnek és nekem is van munkánk. Van mit enni, mert tele van a kamra. Nálam aztán mindig tele van, hogy ne érezzem, hogy csóró vagyok. Majd ma, délután, amikor a boltban leszek. De már nem szégyellem magam. Pontosabban, nem ezért. 

Hirdetés

Aztán azon gondolkodom, mit lehet főzni csirkemellből, sertéscombból, lisztből, olajból, tejből, cukorból. Mert hogy emiatt most megint kikopik valami a kosarakból, abban biztos vagyok. Abban is, hogy a tejföl, a vaj, a túró ára most felmegy. Meg a rizsé. Meg sok minden másé.  

De ne is beszéljünk róla, annyi minden más fontosabb dolog van az evésnél.

címlapfotó:illusztráció!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés