Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Orbán Viktort halálosan megfenyegette egy házaspár, ez állt a neki küldött levélben:
Mindenegyben Blog - 2024. április 23. (kedd), 16:34

Orbán Viktort halálosan megfenyegette egy házaspár, ez állt a neki küldött levélben: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 23
Hirdetés
[ ]

Orbán Viktort halálosan megfenyegette egy házaspár, ez állt a neki küldött levélben:

  • Titokzatos események Dusnokon: 2019-ben a Bács-Kiskun megyei Dusnokon egy csecsemőt, aki semmilyen hivatalos dokumentummal nem rendelkezett, kiemeltek a szülei mellől. A gyermeket csak másfél év múltán adták vissza a szülőknek, akik közben kapcsolatba kerültek a Posta Imre által vezetett PI-körrel és megélve a sérelmeket, válaszként halálos ítéletet küldtek többek között Orbán Viktornak.

  • Szülői jogok és gyermekvédelem: A dusnoki házaspár nem akarta orvosi ellenőrzésnek alávetni csecsemőjüket, és az anyakönyvezéstől is elzárkóztak. A házaspár nem oltásellenes álláspontot képviselt, csupán több autonómiát kívántak a védőoltásokkal kapcsolatos döntésekben.

  • Ellenzéki intézkedések és a gyermek kiemelése: Az esetükben eljáró hatóságok, a gyermekek védelmében foganatosított intézkedések eredményeként, elkerültek az ügyintézés helyszínei között. A házaspár számára ez a tapasztalat a családi élet szétszakításaként élt meg, ami később a politikai vezetők ellen irányuló bírósági kezdeményezésekhez vezetett.

  • A PI-kör és a vádlottak: A házaspár 2019 októberében csatlakozott a PI-körhöz, és egy bíróság nevében halálos ítéleteket küldtek, amelyek nem fizikai cselekedetek elkövetését, hanem inkább isteni ítéletet sugalltak az "elítéltek" számára.

  • A cikknek még nincs vége, lapozz!
    Kapcsolódó cikkünk
    Magyar Péter máris veri Orbán Viktort és a Megafont a Facebookon

    Magyar Péter máris veri Orbánt és a Megafont a Facebookon

    Magyar Péter: Új Versenyző...

    Elolvasom a cikket

    Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

    Hirdetés
    Megosztás a Facebookon
    Hirdetés
    Hirdetés