Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Országos fagy ekkor érkezik, havazással, borzalmas hideggel köszönt be az igazi tél!EKKOR ÉRKEZIK A HAVAZÁS ÉS A FAGY!
Mindenegyben Blog - 2020. november 09. (hétfő), 12:13

Országos fagy ekkor érkezik, havazással, borzalmas hideggel köszönt be az igazi tél!EKKOR ÉRKEZIK A HAVAZÁS ÉS A FAGY! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 nov 09

EKKOR ÉRKEZIK A HAVAZÁS ÉS A FAGY! Országos fagy ekkor érkezik, havazással, borzalmas hideggel köszönt be az igazi tél!

A következő napokban már fagyokra is készülni kell – hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön a Facebook-oldalán. Azt írták: egyelőre gyenge fagyok fordulhatnak elő, péntek reggelre legnagyobb eséllyel az Északi-középhegységben – főleg Borsodban – lehet gyenge fagy. A Kisalföld tágabb környezetében, valamint az Őrség és a Nyírség egyes részein is megvan az esély fagyokra, ezeken a tájakon a szél időszakos leállása kulcsfontosságú tényező lehet. A középső országrészben pedig a rétegfelhőzet megmaradása/kialakulása akadályozhatja meg, hogy 0 fok alá hűljön a levegő.

Hirdetés
[ ]

Országos előrejelzés: vasárnap estétől hétfő reggelig

A kezdetben derült tájakon köd, illetve rétegfelhőzet képződik, amely hajnalra az ország legnagyobb részét beborítja. Helyenként szitálás előfordulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A hőmérséklet hajnalban -1 és +6 fok között alakul.

Országos előrejelzés: hétfő reggeltől hétfő éjfélig

Az ország nagy részén borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. Az Északi-középhegység egyes részein van nagyobb esély a rétegfelhőzet feloszlására, errefelé több órára is kisüthet a nap. A borult tájakon szitálás előfordulhat. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 9 fok között alakul, de a napos tájakon 10 és 14 fok közé melegszik fel a levegő.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés