Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Országos felhívás! Holnap reggel, amint felébred azonnal nyissa meg az összes vízcsapot a lakásban, házban! Nagyon fontos!
Mindenegyben Blog - 2019. december 03. (kedd), 10:32

Országos felhívás! Holnap reggel, amint felébred azonnal nyissa meg az összes vízcsapot a lakásban, házban! Nagyon fontos! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2019 dec 03

Országosan több száz vízóra, és számos vízvezeték elfagyása okozott és okoz gondot jelenleg is az országban több helyen az szokatlan, erős hideg miatt.

Ma éjszakára szintén erős lehűlést jósolnak a meteorológusok, ha eddig még nem tette, védje meg vízóráját az elfagyástól!

Országszerte sok kár

Hirdetés
[ ]

A szokatlan erős éjszakai fagyok az egész országban sok kárt okoztak, elsősorban a vízvezetékekben és a vízórákban keletkeztek elfagyások. Ennek következtében több száz vízszerelő szakember kezdte meg a fagyások elhárítását, a vízórák cseréjét, hogy a víz újra akadálytalanul tudjon áramlani a vízvezeték-rendszerekben. Országszerte több intézményben (óvodákban, iskolákban) fagytak el a vízvezetékek az extrém hideg hétvégén, emiatt a tegnapi napon például az esztergomi Honvéd Utcai Óvodából is hazaküldték a gyerekeket.

Ne megszokásból intézkedjen!

A vízszereléssel foglalkozó szakemberek közleményekben, riportokban hívják fel a lakosság figyelmét arra, hogy a szokatlanul hideg időjárás miatt sokkal körültekintőbb védekezés szükséges az éjszakai fagyok ellen, sok esetben nem elegendő tehát az a védekezési forma, amelyet az enyhébb teleken alkalmazunk. A megszokottnál tehát jóval nagyobb óvintézkedésekre van szükség a vízmérőórák, kerti csapok és a vízvezetékek esetében! Arra kérik a lakosságot, hogy fokozottan gondoskodjanak a vízóra-aknák takarásáról, és a vízmérő órákat külön is takarják be szigetelő anyaggal, ezzel is védve azokat az elfagyás ellen. Nagyon fontos, hogy az alkalmazott szigetelőanyag száraz maradjon, ellenkező esetben csak fokozza a fagyás lehetőségét, ellenőrizzük a szigetelőanyagokat mindennap!

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés