Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Országos GYÁSZ: Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Most közölték a rettenetes hírt! Tragikus hirtelenséggel ELHUNYT a legendás magyar sportoló, rengetegen gyászolják
Mindenegyben Blog - 2024. április 20. (szombat), 11:57

Országos GYÁSZ: Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Most közölték a rettenetes hírt! Tragikus hirtelenséggel ELHUNYT a legendás magyar sportoló, rengetegen gyászolják

Hirdetés
Hirdetés
2024 ápr 20
71 éves korában meghalt a diósgyőri labdarúgás egyik legnagyobb legendája, Tatár György.

Tatár György a DVTK saját nevelésű játékosaként tagja volt az 1977-ben és 1980-ban Magyar Kupa-győztes, valamint az 1979-ben bajnoki bronzérmes csapatnak. Karrierje utolsó éveiben Spanyolországba igazolt, a másodosztályú CD Castellon játékosa lett, és onnan is vonult vissza.

Hirdetés
[ ]
Tatár György 71 éves voltFotó: dvtk.eu

Tatár György 11 mérkőzésen 5 gólt lőtt a magyar válogatottban, valamint nyolcszor szerepelt az olimpiai válogatottban is. 

Hirdetés

A legendás középpályás a visszavonulását követően butikot, majd sörözőt vezetetett, a közelmúltban pedig visszatért a labdarúgáshoz és a DVTK-hoz, az akadémián vállalt játékosmegfigyelői feladatot. A közelmúltban súlyos betegséggel kórházba került, majd szombaton hajnalban életét vesztette – írta a Diósgyőr hivatalos oldala.

A DVTK saját halottjának tekinti Tatár Györgyöt, a Debrecen elleni NB I-es bajnokin pedig gyászszünettel tiszteleg előtte.

Kapcsolódó cikkünk
Országos GYÁSZ: Bekövetkezett a SZÖRNYŰ TRAGÉDIA! Most közölték a rettenetes hírt! Tragikus hirtelenséggel ELHUNYT a legendás magyar sportolónő, rengetegen gyászolják

Peterdy Márta a magyar tenisz örökös bajnoka volt,...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés