Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Összeesett és megállt a szíve a fiatal férfinak, de Varga Bence r. őrmester azonnal cselekedett és ÍGY mentette meg a férfi életét! Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemli!
Mindenegyben Blog - 2023. január 18. (szerda), 22:31

Összeesett és megállt a szíve a fiatal férfinak, de Varga Bence r. őrmester azonnal cselekedett és ÍGY mentette meg a férfi életét! Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemli!

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 18

Összeesett és megállt a szíve a fiatal férfinak, de Varga Bence r. őrmester  azonnal cselekedett és ÍGY mentette meg a férfi életét! Egy szívecskével fejezzük ki elismerésünket, megérdemli!

Lánya versenyére érkezett a fővárosba az az olasz férfi, akinek Varga Bence r. őrmester megmentette az életét. Kollégánk rendőri hivatása mellett mentősként is helyt áll a mindennapokban, így a férfi élete szinte az első pillanattól kezdve értő kezek közé került, miután összeesett és megállt a szíve. Bence a vizes VB biztosításában vett részt, amikor rádióforgalmazásban meghallotta, hogy valaki összeesett a Margit-szigeten az egyik uszoda bejárata előtt.

Hirdetés
[ ]

A BRFK Közrendvédelmi Főosztály járőre azonnal a helyszínre rohant, és a Készenléti Rendőrség járőreitől átvette a férfi ellátását; megvizsgálta a férfit, akinek akkorra már megszűntek az életjelei.

Míg riasztották a mentőket, Bence hozzákezdett a reanimáláshoz, és a percekig tartó mellkaskompresszióval esélyt adott az apának a túlélésre. Amikor odaértek a mentős kollégák, Bence tovább folytatta a mellkaskompressziót, így ők még gyorsabban tudták végezni az előkészületeket. Összesen ötször kellett „kiütni” a férfi szívét mire visszatért az életbe.

A küzdelem végül sikerrel járt, a mentők a férfit stabil állapotban vitték kórházba. Pár nappal az eset után az őrmester épp mentőzött, amikor a kórházban összefutott a betegágyon lábadozó férfivel, aki nagyon megörült, hogy személyesen is megköszönhette megmentőjének az életét. A életmentésért Varga Bence r. őrmestert Budapest rendőrfőkapitánya, Dr. Terdik Tamás r. vezérőrnagy dícséretben és jutalomban részesítette. Gratulálunk kollégánknak, elmondhatatlanul büszkék vagyunk rá!

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés