Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Összeomlott az orvosi diagnózis hallatán Bangó Margit !Az énekesnő szinte sokkot kapott, amikor orvosa közölte vele a szomorú hírt!
Mindenegyben Blog - 2021. április 08. (csütörtök), 18:16

Összeomlott az orvosi diagnózis hallatán Bangó Margit !Az énekesnő szinte sokkot kapott, amikor orvosa közölte vele a szomorú hírt! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2021 ápr 08

Szívszorító! Bangó Margit nyilatkozott súlyos betegségéről: "Rettegek a kemoterápiától és a kopaszságtól!" - Egy szívecskével és pár biztató szóval támogassuk őt és mutassuk meg neki, hogy mellette állunk!

Egy ideje úgy tűnt, hogy Bangó Margit véglegesen kigyógyult a rákból, amelyet először 15 éve diagnosztizáltak nála. Ám nemrég újra csomókat találtak a mellében. Bangó Margit nemrégiben még igencsak ráijesztettek rajongóikra, hiszen felmerült, hogy kiújult az énekesnő melldaganata. Ugyanis Bangó Margitnál 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak, és bár ebből a betegségből, úgy tűnt, kigyógyult, most úgy látszik, mégis kiújult a gyilkos kór. – Borzalmas két heten vagyunk túl – mesél erről lapunknak az énekesnő. – A mellemben megint éreztem valami furcsa csomót. Jó ideig nem mondtam el senkinek, de a dédunomám, Kistina, aki minden rezdülésemet ismeri, érezte, hogy valami nincs rendben. És ő elárulta az anyjának, hogy “a mamával valami baj van”. Unokám azonnal hívta az orvosomat, aki annak idején is megállapította a mellrákot. Rengeteg vizsgálatot elvégzett rajtam a doktornő. Az egyik mellemben rengeteg cisztát találtak, köztük egy egycentis, homogén szerkezetűt is, ezért biopsziát is végeztek. Ennek az eredményére két hetet kellett várnunk. Ez idő alatt minden lejátszódott bennem. Rettegtem attól, hogy a kálváriám megismétlődik. Kétszer voltam teljesen kopasz, kemoterápiára jártam, 6 hónapos kórházi kezelésen vettem részt. Imádkoztam is: “Istenem, nem engedheted meg, hogy megint ugyanez visszajöjjön” A Kossuth-díjas művésznő ezt üzente mindenkinek: Én csak azt szeretném üzenni mindenkinek, hogy éljen meg minden percet, szeresse a családját és barátait. Ne bánjon meg semmit amit tett, és éljen a mának, hisz az élet olyan rövid...!

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
74 éves lett Bangó Margit: gyönyörű a fiatalkori fotóján

74 éves lett Bangó Margit: gyönyörű a fiatalkori fotóján

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés