Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
PÁR PERCE érkezett! NA NE! ERRE az egész világot érintő rendkívüli lépésre szánta el magát Putyin! Hivatalos a hír! Még most se hisszük el, hogy megmerték EZT lépni:
Mindenegyben Blog - 2022. március 14. (hétfő), 08:20

PÁR PERCE érkezett! NA NE! ERRE az egész világot érintő rendkívüli lépésre szánta el magát Putyin! Hivatalos a hír! Még most se hisszük el, hogy megmerték EZT lépni: (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 14

PÁR PERCE érkezett! NA NE! ERRE az egész világot érintő rendkívüli lépésre szánta el magát Putyin! Hivatalos a hír! Még most se hisszük el, hogy megmerték EZT lépni: 

Hirdetés
[ ]

Kínától kért katonai segítséget Oroszország!

Amerikai kormánytisztviselők arról beszéltek a Financial Times-nak, hogy Moszkva katonai felszerelést és egyéb segítséget kért Pekingtől az ukrajnai invázió megindítása óta. A lap egy másik forrása szerint az USA figyelmeztetni készül szövetségeseit, hogy bizonyos jelek szerint Kína kész lehet segítséget nyújtani Oroszországnak.

Más, névtelenül nyilatkozó amerikai kormányzati források szerint vannak arra utaló információik, hogy a megszállás harmadik hetében az orosz hadsereg kezd kifogyni bizonyos fegyverekből. A Fehér Ház hivatalosan nem kommentálta az értesüléseket, Kína washingtoni követsége pedig nem válaszolt a megkeresésre.

Frissítés: a washingtoni követség úgy reagált a hírre, már a cikk megjelenése után, hogy Kína prioritása az, hogy a helyzet ne váljon kontrollálhatatlanná, az ukrajnai állapotokat pedig „valóban aggasztónak” nevezte.

 Vlagyimir Putyin és Hszi Csin-ping 2022. február 4-én, a pekingi téli olimpia előtti találkozójukon  Fotó: ALEXEI DRUZHININ/AFP

Jake Sullivan, Biden nemzetbiztonsági főtanácsadója holnap Rómában találkozik a kínai külpolitika valódi irányítójával, Jang Csie-csivel. Indulása előtt Sullivan arra figyelmeztette Kínát, hogy ne próbálja meg „kimenteni” Oroszországot a szankciók alól. Megfogadta, hogy se Kína, se más nem kompenzálhatja a Putyin-rezsimet, ezt el fogják érni. Hogy miképp, arra nem akart kitérni, de állítása szerint többször jelezték már Pekingnek, hogy ez a pozíciójuk.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés