Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Pár perce jelent meg az ÚJ KÖZLEMÉNY : EZ most nagyon komoly – Vedd TE IS KOMOLYAN! HOLNAPTÓL így menj BÁRMELYIK Aldi, Auchan, dm, Lidl, Media Markt, Metro, Mol, Obi, Penny Market, Praktiker, Rossmann, Spar, Tesco ÜZLETBE :
Mindenegyben Blog - 2020. március 17. (kedd), 20:12

Pár perce jelent meg az ÚJ KÖZLEMÉNY : EZ most nagyon komoly – Vedd TE IS KOMOLYAN! HOLNAPTÓL így menj BÁRMELYIK Aldi, Auchan, dm, Lidl, Media Markt, Metro, Mol, Obi, Penny Market, Praktiker, Rossmann, Spar, Tesco ÜZLETBE : (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2020 már 17

Pár perce jelent meg az ÚJ KÖZLEMÉNY : EZ most nagyon komoly – Vedd TE IS KOMOLYAN! HOLNAPTÓL így menj BÁRMELYIK Aldi, Auchan, dm, Lidl, Media Markt, Metro, Mol, Obi, Penny Market, Praktiker, Rossmann, Spar, Tesco ÜZLETBE :

A vásárlási roham miatt óriási forgalommal szembesülő boltláncok kvázi mozgalmat indítottak kedden. A figyelemfelhívásukat a Facebook-oldalaikon tették közzé.

Hirdetés
[ ]

Koronavírus: fontos üzenetet küldtek a kereskedőkAz Országos Kereskedelmi Szövetséghez tartozó cégek – Aldi, Auchan, dm, Lidl, Media Markt, Metro, Mol, Obi, Penny Market, Praktiker, Rossmann, Spar, Tesco) minden vásárlótól azt kérik, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházakban ne alakuljon ki tömeg.

ITT A HIVATALOS KÖZLEMÉNY :

EGYÜTT A VÁSÁRLÓKÉRT

Kedves Vásárlóink!

Az elkövetkező időszakban különösen fontos az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjai, az ALDI, az AUCHAN, a dm, a LIDL, a METRO, a MEDIA MARKT, a MOL, az OBI, a PENNY MARKET, a PRAKTIKER, a ROSSMANN, a SPAR, a TESCO számára, hogy közösen, összetartva tegyünk mindenki egészségéért és biztonságáért, a Vásárlóinkért és Munkatársainkért is, a pult, a pénztár mindkét oldalán.

Ezért az Országos Kereskedelmi Szövetség tagjaként kérünk meg mindenkit, hogy lehetőség szerint ne a családdal vagy barátokkal, hanem egyedül intézze a vásárlást, ezzel is segítve azt, hogy áruházainkban ne alakuljon ki tömeg.Kérjük, hogy az idősebb korosztály lehetőség szerint ne személyesen vásároljon, hanem támaszkodjon a környezetében a fiatalabb generáció segítségére.Javasoljuk továbbá, hogy jól átgondolt bevásárlólistával induljunk el otthonról, ezzel a lehető legkisebbre csökkentve mind a vásárlások gyakoriságát, mind az üzletekben eltöltendő időt.

Javasoljuk azt is, hogy vásárlás közben, különösen sorbanállás, várakozás közben tartson mindenki ésszerű távolságot más személyektől.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés