Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Pénzt kapnak a nyugdíjasok.. Nézzék csak mennyi áll a házhoz
Mindenegyben Blog - 2021. június 08. (kedd), 18:17

Pénzt kapnak a nyugdíjasok.. Nézzék csak mennyi áll a házhoz

Hirdetés
Hirdetés
2021 jún 08

Az évközi nyugdíjemelést pénteken utalja a Magyar Államkincstár, aki postán kapja az összeget, az egy kicsit később jut hozzá a pénzhez.

A Pénzcentrum foglalta össze, hogy a nyugdíjak 0,6 százalékkal emelkednek visszamenőlegesen, ami egy átlagos nyugdíj esetében még ezer forintot sem jelent havonta. 

Hirdetés
[ ]

Ez a mértékű emelés az év elején kiszámított átlagnyugdíj, azaz 148 450 forint alapján egy 890 forintos emelést jelent. Nekik a visszamenőleges emelés egyszeri összege nagyjából 4500 forint lesz

Annak, akinek csak a minimális, 28 500 forintos összeg jár, csak 171 forinttal fog emelkedni a jnyugdíja. Ehhez jön még egy egyszeri 855 forint egy visszamenőleges emelés miatt.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés