x

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Putyin halála
Mindenegyben Blog - 2022. március 12. (szombat), 08:47

Putyin halála (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 12
A Facebookot és az Instagramot működtető cég, a Meta bejelentette, hogy néhány országban lazítanak a gyűlöletbeszédet korlátozó szabályaikon az orosz-ukrán háború miatt – írja a Reuters.

Hirdetés
[

Orosz-ukrán háború - Legfrissebb

]

PUTYIN HALÁLÁT IS LEHET KÍVÁNNI!

Hirdetés

A hírügynökség szerint a Meta az alábbi országokban vezeti be az új szabályozásokat: Magyarország, Ukrajna, Oroszország, Románia, Szlovákia, Lengyelország, Litvánia, Észtország, Lettország, Grúzia, Azerbajdzsán.

A Reuters minderről azáltal értesült, hogy hozzájutott néhány, a cég belső levelezéséből származó e-mailhez. A hírügynökség szerint ezekben többek közt azt írták, hogy a változtatások által

MÉG AZ SEM FOGJA SÉRTENI AZ IRÁNYELVEKET, HA VALAKI VLAGYIMIR PUTYIN OROSZ ELNÖK VAGY ALJAKSZANDR LUKASENKA BELARUSZ ELNÖK HALÁLÁT KÍVÁNJA.

A hírügynökség szerint ugyanis a Meta egyik belsős e-mailjében azt írták: a két elnök halálát kívánó posztokat is engedélyezni fogják abban az esetben, ha azokban nincs konkrét felszólítás arra, hogy hol, illetve miként kellene végrehajtani a gyilkosságot.   

A Reuters ezenkívül azt is állítja, hogy a Meta lényegében engedélyezte azt is, hogy általában az oroszokkal, vagy az orosz katonákkal szembeni erőszakra buzdítsanak egy-egy bejegyzésben. „Egy olyan irányelvi változtatást hajtunk végre, amely engedélyez [..] olyan erőszakos beszédet, amelyet más esetben eltávolítanánk a gyűlöletbeszédre vonatkozó irányelveink alapján” – írták a Meta levelezésében, majd utána azt is felsorolták, hogy mindez milyen esetekben áll fenn:

  • Az „orosz katonák” elleni irányuló gyűlöletbeszéd (kivéve a hadifoglyokat),
  • valamint általánosságban az oroszok ellen irányuló gyűlöletbeszéd, abban az esetben, ha az adott poszt az ukrajnai invázióhoz kapcsolódik.
A cikknek még nincs vége, lapozz!
Hirdetés
Megosztás a Facebookon (0)
Hirdetés
Hirdetés