Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Putyin: “Ukrajna térdeljen le, akkor megállok”
Mindenegyben Blog - 2022. március 06. (vasárnap), 22:10

Putyin: “Ukrajna térdeljen le, akkor megállok” (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 06

Putyin: “Ukrajna térdeljen le, akkor megállok”

Erdogan török elnökkel közölte feltételeit az orosz államfő a vasárnapi telefonos megbeszélésükön.

Oroszország csak akkor állítja le az ukrajnai csapatait (az agressziót – a szerk.), ha Ukrajna felhagy saját katonai műveleteivel és teljesíti Moszkva követeléseit – mondta Vlagyimir Putyin a török elnökkel folytatott vasárnapi telefonbeszélgetésen. Erről a TASzSz orosz hírügynökség számolt be a déli órákban.

 

Hirdetés
[ ]

Rakétatalálatot kapott lakótorony Kijevben. Egyre több civil célpontot lőnek az oroszok Ukrajnában. Fotó: Unian

 

Az elnöki sajtószolgálat szerint Putyin tájékoztatta török partnerét a jelenlegi ukrajnai helyzetről, s mint mondta, minden a terveknek és a menetrendnek megfelelően halad. Hangsúlyozta, hogy az orosz csapatok mindent megtesznek a polgári lakosság biztonságának megőrzése érdekében és ezért a célzott csapások kizárólag ukrán katonai célpontokra irányulnak.

“Ezt figyelembe véve különösen cinikus, hogy az ukrán nacionalisták és a neonáci csoportok élő pajzsként használják a lakosságot, köztük sok külföldit is.” – idézték a Kreml álláspontját.

Az első napok tétovázása után úgy tűnik, Ukrajnában is a jól bevált módszerekhez folyamodnak az oroszok, ez pedig azt jelenti, a pokol várhat az ukrán városokra.

Hirdetés

A hírügynökség szerint Putyin értelmetlennek nevezte a tárgyalási folyamatok elhúzását a Nyugat részéről csak azért, hogy időt nyerhessenek az ukrán csapatok átcsoportosításához. Utalt rá, hogy már régen ismertek a követelései és reméli, hogy a hétfői orosz-ukrán tárgyalásokon az ukrán fél “jóval konstruktívabb lesz”, vagyis teljes egészében figyelembe veszi a mostanra kialakult helyzetet.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés