Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rácz Jenő kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak!
Mindenegyben Blog - 2024. február 11. (vasárnap), 07:30

Rácz Jenő kegyetlenül beolvasott Novák Katalinnak!

Hirdetés
Hirdetés
2024 feb 11

Rácz Jenő, a Konyhafőnök séfje mindig megvizsgálja az érem mindkét oldalát, de úgy véli, hogy ennél az esetnél nincs másik oldal. Tomán Szabina is megnyilvánult az ügyben.

„Nincs magyarázat, nincs tolerancia és mentség! Pokolba azokkal az emberekkel, akik bántalmazzák a gyermekeinket! Én a mai napig nem is ismertem ezt az ügyet, úgy kellett utánaolvasnom, de komolyan mondom, döbbenetes ami történik... Mindig megvizsgálom az érem mindkét oldalát, de ennél az esetnél nincs másik oldal! A gyerekeink védelme a legfontosabb!!! Életfogytiglant érdemelne az összes!! Kislányos apukaként, bevallom, rettegek ebbe a fertő világba engedni a gyerekemet” – írja az Instagramon Rácz Jenő séf Novák Katalin kegyelmi ügyéről.

Hirdetés
[ ]

Tavaly áprilisban ugyanis Novák Katalin államfő kegyelmet adott a bicskei gyerekotthon volt igazgatóhelyettesének, akit kényszerítésért 3 év 4 hónap börtönre ítéltek ebben az ügyben. (Az egyik gyereket kényszerítette arra, hogy tegyen hamis vallomást, ezzel védte a molesztáló igazgatót.)

A Konyhafőnök séfje az Instán megosztott egy fotót, amelyen angolul az a felirat szerepel, hogy „nincs kegyelem a pedofiloknak”.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés