Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Reggel 7 óta vihogok ezen! A 3 éves kislány megszólalt a buszon: “Te vagy a világ legszebb anyucikája” – A következő mondatán felröhögött az egész busz…
Mindenegyben Blog - 2021. január 15. (péntek), 19:44

Reggel 7 óta vihogok ezen! A 3 éves kislány megszólalt a buszon: “Te vagy a világ legszebb anyucikája” – A következő mondatán felröhögött az egész busz…

Hirdetés
Hirdetés
2021 jan 15

A 3 éves kislány megszólalt a buszon: “Te vagy a világ legszebb anyucikája” – A következő mondatán felröhögött az egész busz…

A lányom jövő ősszel hozzámegy a fiúhoz, akivel 14 évesen találkoztak először, és egy év barátság után szárbaszökkent közöttük a szerelem. Tulajdonképpen együtt nőttek fel, elvégezték az iskoláikat, kinőttek a kamaszkorból, dolgozni kezdtek és most elérkeztek a következő lépcsőfokhoz az életükben.

Mióta bejelentették, hogy összeházasodnak, ez az információ ül minden gondolatom alján. Olyan lett, mint a messenger üzenetekben a mondatok végén – a pontok helyett – kitett mosolygó szmájli 

Hirdetés
[ ]

A gyakorlati kérdéseken való elmélkedés, milyen hely, milyen ruha, milyen kaja stb mindig ugyanarra a mondatra fut ki: Te jó ég, az én kicsi babám!

Pedig már régen kinőtte a tipegőket, de valahogy a szemeim, vagyis.. inkább a szívem, még mindig ugyanannak a csöppségnek látja, akit 24 évvel ezelőtt először a karjaimba vettem.

Ó igen, az első találkozásunk katartikus pillanat volt. Imádtam, örültem neki, végtelenül boldoggá tett, és oly csúnyácska volt, hogy elhatároztam, soha senkinek sem fogom megmutatni.

Nem túlzok, egy shar pei-be oltott Yoda mesternek láttam. Ráncos, piros, formátlan. Persze aztán pár hónap alatt kipendült, most pedig biztos vagyok abban, hogy számomra nem lesz nála szebb menyasszony hetedhét galaxisban…..és eszembejut amikor ő látott a legszebbnek engem. 3 éves volt akkor.

A tömött buszon utaztunk, az ölemben ült, szemben velem, és az arcom simogatta.

– Te vagy a világ legszebb anyucikája. -mondja és a körülöttünk állók velem együtt olvadoztak, micsoda tündéri, édes gyermek.

De ő még tudta ezt fokozni, mert hozzátette:

– Neked van a világon a legszebb bajuszod!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés