Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rémálom! Üvegkoporsóban temették el a kislányt, a temetésen felébredt
Mindenegyben Blog - 2023. január 20. (péntek), 23:27

Rémálom! Üvegkoporsóban temették el a kislányt, a temetésen felébredt (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2023 jan 20

Minden család rémálma vált valóra a Salinas de Hidalgo Basic kórházban Mexikóban. A kórház minden valószínűség szerint hibát követett el, amikor nem vették komolyan a gyermek betegségét. A kislány lázas volt, fájt a gyomra és hányt. Először paracetamolt kapott a kórházban, majd hazaküldték, de a családja visszavitte a kórházba, mikor nem javult az állapota – írja a Foxnews.

Camilát a Salinas de Hidalgo Basic Community Hospitalba szállították kiszáradásra augusztus 17-én. A fiatal lány hányt, gyomorfájdalmat és lázat tapasztalt.

Camila állítólag paracetamolt kapott, és kiengedték a kórházból. Camila szülei azonban látták, hogy az állapota romlik, és egy magánorvos sürgette őket, hogy vegyék fel újra a Salinas de Hidalgo közösségi kórházba, miután saját módszerei nem segítettek.

Camila Roxana, 3, dátum nélküli fényképen. Halottnak nyilvánították, de édesanyja észrevette, hogy még lélegzik, majd , szerdán meghalt a mexikói Salinas de Hidalgo városában. (@mery.mendozaperalta/Newsflash) (@mery ) .mendozaperalta/Newsflash)

Hirdetés
[ ]

Camila édesanyja azt állította, hogy a kórházi személyzet elhanyagolta a lányát a második látogatása során. Azt mondta, sokáig tartott, amíg oxigént adtak neki, és nehezen adtak neki intravénás folyadékot.

"Nem tették rá, mert nem találták a kis ereit. Végül egy nővérnek sikerült" - mondta Mary Jane Peralta az El Universal San Luis Potosínak.

Camilát végül egy zárt szobába vitték, ahol Mary nem tudta elérni – állította a traumatizált anya. A 3 éves kislányt ekkor állapította meg a kórház.

Hirdetés

Peralta elmondta, hogy mielőtt Camilát elvitték volna, még érezte, ahogy a lánya átöleli. 

"Még mindig ölelt, elvitték, és azt mondták nekem: "Hagynod kell békében pihenni" - emlékezett vissza Peralta.

Camila családja bepereli a Salinas de Hidalgo Basic Community Hospital-t hanyagság miatt. (Google térkép)

Camila másnapi temetésén Peralta páralecsapódást észlelt lánya üvegkoporsójának fedelén. Peralta azt javasolta, hogy Camila még mindig lélegzik, és a többi résztvevő azt mondta neki, hogy hallucinál a bánat miatt.

Camila nagymamája ekkor vette észre, hogy a fiatal lány szeme mozog. Az "elhunyt" lány pulzusa állítólag 97 ütés/perc volt.

Camilát ezután egy kórházba szállították, ahol másodszor is halottnak nyilvánították. Édesanyja szerint a pulzusa percenként 35-re esett a mentőautóban. 

Az első halálok a kiszáradás, a második az agyödéma vagy agyduzzanat volt.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés