Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rendkívüli hír jött a nyugdíjasoknak! Újabb nyugdíjemelést jelentett jelentett be ma a kormány Facebookon.
Mindenegyben Blog - 2022. november 08. (kedd), 09:07

Rendkívüli hír jött a nyugdíjasoknak! Újabb nyugdíjemelést jelentett jelentett be ma a kormány Facebookon. (2. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 nov 08

Szerinte 2010 előtt a Gyurcsány-Bajnai-kormányok több juttatástól megfosztották az időseket, elvették tőlük a 13. havi nyugdíjat, amelyet a baloldal mostani árnyékormányának több tagja is megszavazott.

Közölte: az Orbán-kormány 2010-ben azt mondta, hogy kiáll az idősek érdekeiért és megvédi juttatásaikat. Azóta a nyugdíjasok négy alkalommal kaptak nyugdíjprémiumot és visszaépítették a baloldal által elvett 13. havi nyugdíjat is – ismertette.

Hirdetés
[ ]

A miniszterelnöki biztos elmondta, a szépkorúak idén is számíthatnak nyugdíjprémiumra, és a háborús szankciók okozta nehéz helyzet ellenére jövőre is lesz nyugdíjemelés.

A nyugdíjasok továbbra is számíthatnak Magyarország kormányára! – fogalmazott.

Hulák Zsuzsanna, az Idősek Tanácsának tagja a videóban elmondta: a nyugdíjasok novemberben is számíthatnak nyugdíjemelésre és nyugdíjprémiumra, ezek együttes összegét a novemberi nyugdíjjal együtt fogják megkapni. Ez az összeg mindannyiuknak segítséget fog jelenteni az év végi bevásárláshoz, a karácsonyi felkészüléshez – tette hozzá.

Péntektől jönnek a nyugdíjak

Péntektől érkeznek a nyugdíjak a nyugdíjprémiummal és a nyugdíj-kiegészítéssel együtt – hívta fel a figyelmet hétfői Facebook-bejegyzésében Varga Mihály pénzügyminiszter.

Összesen több mint 620 milliárd forint jut el a nyugdíjasokhoz – állapította meg. A miniszter hangsúlyozta: a kormány a szankciós válságban is megőrzi a nyugdíjak értékét, idén összesen 14 százalékkal emelte a nyugdíjakat.

Januárban újabb nyugdíjemelés várható, ennek mértékéről decemberben dönt a kormány – közölte Varga Mihály. 

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés