Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
RENDKÍVÜLI HÍR! Több napos járványszünetet jelentettek be EZEKBEN AZ ISKOLÁKBAN! ITT A LISTA és a dátumok :
Mindenegyben Blog - 2021. március 02. (kedd)

RENDKÍVÜLI HÍR! Több napos járványszünetet jelentettek be EZEKBEN AZ ISKOLÁKBAN! ITT A LISTA és a dátumok :

Hirdetés
Hirdetés
2021 már 02

Többnapos járványszünet lesz számos pécsi általános iskolábanSzerkesztőségünkbe ma több pécsi iskolából is az a hír érkezett, hogy hamarosan tanítás nélküli munkanapokat vezetnek be – magyarra fordítva szünetet rendelnek el. A kommunikáció alapján központi döntést lehet valószínűsíteni, azonban nagyon változó az, hogy melyik intézményben mettől-meddig tart majd a „rendkívüli szünet”.-írta meg a https://www.pecsma.hu.

A PécsMa ma reggel arról értesült, hogy a Belvárosi Általános Iskolában, a járványhelyzet miatt komoly lépésre szánták el magukat. Ma, és holnap „csökkentett üzemmódban” folytatódik a tanítás, csak az első négy órát tartják meg minden évfolyamban. Szerdától pedig, egészen jövő keddig tanítás nélküli munkanapokat hirdet az intézmény. Közérthetőbb módon, szerdától minden diák otthon maradhat, nem lesz tanítás. (Az iskolákban eddig is létezett a tanítás nélküli munkanap intézménye, tanévenként néhányszor hirdették meg ezeket, valószínűleg ezeket vonták most össze a járványhelyzet miatt.)

Hirdetés
[ ]

A délelőtt folyamán aztán egyre több intézményből kezdtek jönni a hírek. A körítés kísérteties hasonlóságot mutat a Belvárosi iskola esetével, azonban a szünet időpontjában már nagy eltérések fedezhetőek fel.

Amiről szerkesztőségünk biztos forrásból tud:

Köztársaság téri iskola: Akárcsak a Belvárosi esetében, itt is e hét szerdától nem mennek a gyerekek jövő keddig.Jurisics Utcai Általános Iskola, Bánki Donát utcai általános iskola: Itt jövő héten keddtől, azaz március 9-től jönnek a tanítás nélküli munkanapok egészen 15-éig, azaz 16-án kedden mennek csak újra suliba a diákok.Kovács Béla Általános Iskola: március 10-én kezdődik a „rendkívüli szünet” és tart 15-éig.Mezőszél Utcai Általános Iskola: itt tolják ki a legmesszebb a szünet kezdetét, csak jövő héten csütörtöktől kell otthon maradnia a gyerekeknek.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés