Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rendkívüli közlemény! Ma behívóparancsot kapott rengeteg nyugalmazott és aktív katona..A honvédség AZONNALI bejelentést tett
Mindenegyben Blog - 2022. március 26. (szombat), 15:42

Rendkívüli közlemény! Ma behívóparancsot kapott rengeteg nyugalmazott és aktív katona..A honvédség AZONNALI bejelentést tett

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 26

Valótlan információkat állító behívóparancsokat terjesztenek ismeretlenek postai és elektronikus úton keresztül. A Magyar Honvédség Parancsnoksága nevében küldik a hamis behívókat. Ezekben egy „életbe lépett rendkívüli és hadi állapotra”, illetve a nem létező „tartalékos hadkötelezettségre” hivatkozva szólítják fel a címzetteket.

A Honvédelmi Minisztérium közleményt adott ki az MTI részére. A közleményben leszögezték, nincs mozgósítás hazánkban, nincs bejelentve hadiállapot, ezért az álhírekből és a magyarok félrevezetésétől a Honvédelmi Minisztérium és a Magyar Honvédség is elzárkózik.

Hirdetés
[ ]

„A Honvédelmi Minisztérium és Magyar Honvédség nem küld ki Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának aláírásával ilyen behívóleveleket. Szeretnénk megnyugtatni a közvéleményt, ezért mindenkit arra kérünk, hogy a minden alapot nélkülöző, valótlan híreszeléseket ne higgyék el”

– írja a Magyar Honvédség, hozzátéve: Magyarországon béke van és annak megőrzése a cél.

A Magyar Honvédségnek vannak önkéntes tartalékosai, akik saját elhatározásukból jelentkeztek szolgálatra. Értesítést csak ők kapnak a feladatokról. A hamis levelek miatt a Honvédelmi Minisztérium megteszi a jogi lépéseket.

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés