Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rendkívüli közleményt jelentett be Katalin hercegné állapotáról Vilmos herceg
Mindenegyben Blog - 2024. március 07. (csütörtök), 17:30

Rendkívüli közleményt jelentett be Katalin hercegné állapotáról Vilmos herceg (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2024 már 07

Az interneten aggodalmat keltő híresztelések keringenek arról, hogy Katalin hercegné talán nem is tartózkodik otthonában és állapota súlyosabb lehet, mint ahogy azt sokan gondolták. A Kensington-palota néhány nappal ezelőtt csak annyit erősített meg, hogy a hercegné jól van. 

"A hercegnő kórházi tartózkodásának és a királyi feladatokhoz való visszatérésének ütemezése a kezdetektől fogva egyértelmű volt. Semmi sem változott. A hercegnő továbbra is jól van."

Hirdetés
[ ]

Katalin hosszú idő utáni visszatérése zűrzavart okozott szerdán, miután a hadsereg bejelentette, hogy júniusban részt vesz a Trooping the Color rendezvényen.

Azonban nem sokkal később a brit Védelmi Minisztérium kénytelen volt visszavonni a bejelentést honlapjáról, mivel nem történt egyeztetés a hercegi párt képviselőivel. A királyi család kiemelte, hogy kizárólag nekik van joga tájékoztatást adni a walesi herceg és hercegné hivatalos programjairól.

Vilmos herceg véget vetett a feleségét övező vad pletykáknak, amelyek az interneten széles körben terjedtek.

A walesi herceg egyik szóvivője a People magazinnak nyilatkozva Katalinról elmondta: "A munkájára összpontosít, és nem a közösségi médiára."

Ez a nyilatkozat sokat sejtet Katalin hercegné jelenlegi állapotáról.

A Kensington-palota közleménye szerint, felépülése ideje alatt minden hivatalos kötelezettségétől távol marad, és jelenleg a családja windsori lakóhelyén pihen. Hétfőn, hosszabb idő után először fotózták le, amint anyjával, Carole Middletonnal együtt autózott az Adelaide Cottage környékén.

A cikknek még nincs vége, lapozz!
Kapcsolódó cikkünk
Vilmos herceg azonnal lemondta a programját: Katalin hercegnéről érkezett a szomorú hír!

Fél, hogy ha elmegy, még rosszabb lesz.

Időről időre felmerülnek hírek, hogy Katalin...

Elolvasom a cikket

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés