Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
RUBINT RÉKA KIKELT MAGÁBÓL, ÍGY SZÓLT BE AZOKNAK AKIK NORBI ÖLTÖZÉKÉT KRITIZÁLTÁK BERKI TEMETÉSÉN: “Számomra a gyűlölködő ember olyan, mint az utcán heverő, nagy rakás…”
Mindenegyben Blog - 2022. május 30. (hétfő), 13:50

RUBINT RÉKA KIKELT MAGÁBÓL, ÍGY SZÓLT BE AZOKNAK AKIK NORBI ÖLTÖZÉKÉT KRITIZÁLTÁK BERKI TEMETÉSÉN: “Számomra a gyűlölködő ember olyan, mint az utcán heverő, nagy rakás…”

Hirdetés
Hirdetés
2022 máj 30

RUBINT RÉKA KIKELT MAGÁBÓL, ÍGY SZÓLT BE AZOKNAK AKIK NORBI ÖLTÖZÉKÉT KRITIZÁLTÁK BERKI TEMETÉSÉN: “Számomra a gyűlölködő ember olyan, mint az utcán heverő, nagy rakás…”

Rubint Réka: “Számomra a gyűlölködő ember olyan, mint az utcán heverő, nagy rakás…”

Mozgalmas napokat él át a Schobert-család. Csütörtökön egy szomorú eseményen, Berki Krisztián temetésén vettek részt.

Szombaton azonban már egy jóval vidámabb alkalomból gyűltek össze: Réka unokahúga, Rubint Rella ment férjhez, az ő esküvőjén természetesen szintén ott voltak.

Hirdetés
[ ]

A nagyobb port Berki Krisztián temetése kavarta, az ott megjelent Schobert Norbi öltözékét ugyanis rengetegen kritizálták.

Végre Norbi is megszólalt az ügyben, magából kikelve tette helyre azokat, akik nemtetszésüket fejezték ki.

Véleményét, és azt, hogy pontosan mivel indokolta, hogy pont azt a ruhadarabot választotta, ide kattintva tudod elolvasni.

Valószínű a sok negatív komment hatására Rubint Réka arról írt közösségi oldalán, hogyan viseli a gyűlölködő embereket:

“Szeretnék Veletek megosztani egy hasonlatot, amit a motivációs előadásaim alkalmával, szinte mindig elmondok és a közönség imádja.

Sokszor kérdezitek, hogyan viselem a gyűlölködő embereket?! Nos! A példám a következő: Számomra a gyűlölködő ember olyan, mint az utcán heverő, nagy rakás kutyakaki. Ha meglátod, belelépsz?! Persze, hogy NEM!

Nem lépsz bele, mert a cipőd talpának a takarítása időt és energiát vesz el az értékes idődből. Abból az időből, amit arra fordíthatnál, hogy előre haladj és alkoss. Én, ha az elmúlt 27 évben a cipőm takarításával lettem volna elfoglalva, SEHOL nem tartanék

Jusson eszedbe ez a példa mindig, amikor az utadon megjelennek azok, akik már az elhatározásodat is irigylik. Nézz mindig előre és SOHA ne hagyd cserben azt az embert, akivel 24 órában együtt élsz: Önmagad!” – írta Rubint Réka.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés