Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
RUBINT RÉKA ÖSSZEOMLOTT: 6 ÓRÁN KERESZTÜL ˝ORDÍTVA SÍRT˝
Mindenegyben Blog - 2018. október 09. (kedd), 13:05

RUBINT RÉKA ÖSSZEOMLOTT: 6 ÓRÁN KERESZTÜL ˝ORDÍTVA SÍRT˝

Hirdetés
Hirdetés
2018 okt 09

RUBINT RÉKA ÖSSZEOMLOTT: 6 ÓRÁN KERESZTÜL ˝ORDÍTVA SÍRT˝A szerelem minden akadályt kibír. Rubint Réka és Schobert Norbi Máltán testközelből is átélhette ezeket az akadályokat. Kedden este 7 órától láthatják a nézők, hogy hogyan küzdik le félelmeiket A legbátrabb párosban. Elmondták, hogy lelkileg nagyon megterhelő volt a verseny számukra: Rékának a feladatok alatt Norbi szívműtétje jutott eszébe, és attól tartott, hogy egyedül maradhat a gyerekekkel.í-rja a celebszemle!

Nézd meg a Mokka videóját!

Hirdetés
[ ]

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

Itt nézheted meg a videót!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés