Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Rusvai Miklós elárulta: ez a kemény dolog vár arra, aki nem oltatja be magát,ha tetszik ha nem .
Mindenegyben Blog - 2021. május 25. (kedd), 20:28

Rusvai Miklós elárulta: ez a kemény dolog vár arra, aki nem oltatja be magát,ha tetszik ha nem .

Hirdetés
Hirdetés
2021 máj 25

Rusvai Miklós virológus, a Tényeknek arról beszélt, hogy szabad nyarunk lehet, mivel a harmadik hullám lecsengőben van, és egyre lassul. Ugyanakkor azt is mondják, hogy még nem értük el 80 százalékos átoltottságot, ami ahhoz szükséges, hogy ne alakuljon ki egy újabb hullám. A virológus szerint, aki nem oltatja be magát, szinte biztos, hogy megfertőződik.

Hirdetés
[ ]

A szakember szerint ősszel ugyan megugorhatnak a számok, de olyankor az időjárás miatt amúgy is gyorsabban terjednek a léguti fertőzések.

"Most ha a fertőzöttek is számoljuk, az átoltottakkal együtt, akkor kb. 65 százalékos átimmunizáltságnál tartunk. A nyájimmunitás mindenképpen kialakul az ősszel - adta hírül a szakember, aki azt is hozzátette, hogy aki nem oltat, szinte biztos, hogy előbb vagy utóbb, megfertőződik.

Forrás: TV2 / Tények

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés