Bemutatkozás

MindenEgybenBlog

Mindenegyben blog , mint a nevében is utalunk rá, minden benne van, ami szem-szájnak ingere.
Kedves böngésző a napi fáradalmaktól meg tud nálunk pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni.
Mindenegyben blog -ban sok érdekes és vicces képet találsz. Ha megnyerte a tetszésedet csatlakozz hozzánk.

Rólunk:
Mindenegyben blog indulási időpontja: 2012. március
Jelenleg két adminja van a blognak: egy fiú és egy lány.
Kellemes böngészést Mindenkinek!

Hírek
Sajgó szívvel tudatjuk, hogy meghalt Patrik a mentőben akiért az egész ország szorított! .. Isten Veled Patrik!
Mindenegyben Blog - 2022. március 14. (hétfő), 14:10

Sajgó szívvel tudatjuk, hogy meghalt Patrik a mentőben akiért az egész ország szorított! .. Isten Veled Patrik! (1. oldal)

Hirdetés
Hirdetés
2022 már 14

Mindössze négy hónapot élhetett az a csecsemő, aki Magyarországon egyedüliként szenvedett egy rendkívül ritka betegségben, ami végül a halálát okozta. Nincs annál borzasztóbb, amikor a szülőknek a gyermeküket kell eltemetniük, ám a kis Patrik édesanyja jól tudja, a csöppség rengeteg szenvedéstől szabadult így meg.

– Azzal nyugtatjuk magunkat, hogy legalább már megszűntek az elviselhetetlen fájdalmai. A rövid élete alatt pokoli kínokat kellett átélnie. Még a levegővételért is megküzdött szegény, de előfordult, hogy napokig nem tudott aludni, annyira fulladt éjszakánként.Állandóan oxigént kapott, és a hasán keresztül tudtuk táplálni. Az itthon töltött ideje alatt kétszer is újra kellett élesztenem egy speciális eszközzel. Borzasztóan fáj kimondani, de megváltás lehetett számára a halál – mondta a Blikknek megtörten Baranyiné Tukora Leila, az elhunyt kisbaba édesanyja.

Hirdetés
[ ]

A fiatal nő öt éve él együtt a párjával, tavaly pedig össze is házasodtak. A boldogságuk felhőtlen volt, amikor megtudták, gyermekük születik, és a várandósság 32. hetéig minden rendben is volt. Ekkor tudták meg, hogy a csöppség agyával és a szívével adódhat probléma, de azt álmukban nem gondolták, hogy ekkora.

Hirdetés

Leilát és férjét teljesen összetörte a kisbaba elvesztése, de idővel szeretnének majd gyermeket

 Születése után három héttel engedtek haza a kórházból, ahogy elérte a két kilót. Otthon beszürkült, ezért visszakerült, majd újabb két hónapig bent tartották. Az utolsó heteiben már ismét otthon lehetett, de a végén rosszul lett, felakadtak a szemei, fulladt, a rohamai pedig nem maradtak abba. A mentő után siettünk kocsival a debreceni kórházba, de útközben félreálltak vele. Két órán át küzdöttek az életéért, de már nem tudták visszahozni. Közben odaengedtek hozzá, így el tudtam tőle búcsúzni – mesélte a könnyeivel küszköve Leila.

A kis Patrikon a születésekor végeztek egy genetikai vizsgálatot, aminek három hónapig kellett volna várni az eredményére, de miután borzasztó tüneteket produkált, megsürgették azt. Ekkor kiderült: egy Mozaik 9 Triszómia nevű betegségben szenved, ami igazoltan neki van egyedül az egész országban, és amire egyáltalán semmilyen gyógymód nem létezik.

A cikknek még nincs vége, lapozz!

Ez a cikk kizárólag tájékoztatási célokat szolgál, célja, hogy átfogó képet adjon a közelmúlt eseményeiről, politikai elfogultságtól mentesen. Szerkesztőségünk számára fontos a különböző nézőpontok bemutatása és a tények hűséges közvetítése. Kiemeljük, hogy a cikk nem hordoz politikai célzatot, nem áll egyik vagy másik politikai erő oldalán, és nem nyújt jogi vagy egyéb személyre szabott tanácsokat. Olvasóink saját belátásuk szerint értelmezhetik az itt közölt információkat, és ennek megfelelően semmiféle felelősséget nem vállalunk az esetleges értelmezésekből eredő következményekért.

Hirdetés
Megosztás a Facebookon
Hirdetés
Hirdetés